(多圖)Youtube厹事件懶人包-ricko

1002 回覆
1130 Like 36 Dislike
屌你 自己俾人食 食撚完唔要你就要屌
笑撚死人咩
ricko on9盲粉湧現 請做好準備

果d第一句「唔係撐xxx」果d?
真心問佢係邊識d女

ig 見到
真係囡囡們?

又要毒撚埋單了
有無大媽打包
笑左…咁多人話咁樣衰都食到女
你班死毒撚又好好樣咩

同埋d女自願比人屌,諗諗下後悔個處比左人先黎爆大鑊?

笑左 你覺得連登真係無靚仔?

笑左 起碼唔係你囉 酸到

出黎見個面lor 睇下係咪屌打你

約戰可否另外開post,一定更多花生
笑左…咁多人話咁樣衰都食到女
你班死毒撚又好好樣咩

同埋d女自願比人屌,諗諗下後悔個處比左人先黎爆大鑊?

笑左 你覺得連登真係無靚仔?

笑左 起碼唔係你囉 酸到

出黎見個面lor 睇下係咪屌打你

約戰可否另外開post,一定更多花生

支持
唔好再推啦
推撚死佢

佢個ex而家係ig直播回應
關佢咩事呢 又係到駁上位

咪又係臭雞博上位

臭既
鍾意口花花mk係咁架啦

睇完個post真係好撚勵志
屌我由今日開始周街拎10個後生妹電話先

學到嘢
其實ricko講玩貓係咪姐係用含蓄啲嘅方法講玩pussy?

Pussy cat唔係cat呀?
點解我唔撚夠mk
咁撚柒都食到咁多女
dllm
痴線
根本係私怨
仲要屈幫口既人打手

痴線,唔想見到呢d post咪返去5p囉,冇人叫你上連登
xd
唔係話撐ricko
第一樣野 你點知佢flirt d女果陣single定拍緊拖 假若係single既flirt女有咩問題
漁翁撒網只係其中一種大量同一時間flirt唔同女既方式 但有咩錯先? (前提係佢散左single緊, 如果拍緊拖就)

第二就係 明明d女自己送閪比人屌送到上面 自己又唔反抗 跟手爆出黎話人呃蝦條 想公審人 請問家下d o靚妹中學畢業未中文攞u架 知唔知"呃"係點解呀?

你話條mk仔一次過flirt咁多條女又食咁多女 頂多只可以話佢品德有問題 但絕對冇錯 有咩好公審

反而我見到既係一大堆毒撚冇女食又唔識溝女係到圍爐屌鳩人地食咁多女 酸撚到呢

駁唔到

高質

我講既就係呢個意思
Maybe 1999

樓上好似有條友話得我一個覺得冇問題
Push
點解我唔撚夠mk
咁撚柒都食到咁多女
dllm

首你要有20萬人訂閱你個channel
點解我唔撚夠mk
咁撚柒都食到咁多女
dllm

首你要有20萬人訂閱你個channel

呢樣真
唔係話撐ricko
第一樣野 你點知佢flirt d女果陣single定拍緊拖 假若係single既flirt女有咩問題
漁翁撒網只係其中一種大量同一時間flirt唔同女既方式 但有咩錯先? (前提係佢散左single緊, 如果拍緊拖就)

第二就係 明明d女自己送閪比人屌送到上面 自己又唔反抗 跟手爆出黎話人呃蝦條 想公審人 請問家下d o靚妹中學畢業未中文攞u架 知唔知"呃"係點解呀?

你話條mk仔一次過flirt咁多條女又食咁多女 頂多只可以話佢品德有問題 但絕對冇錯 有咩好公審

反而我見到既係一大堆毒撚冇女食又唔識溝女係到圍爐屌鳩人地食咁多女 酸撚到呢

駁唔到

高質

我講既就係呢個意思
Maybe 1999

樓上好似有條友話得我一個覺得冇問題

連登仔係咪唔抵得人去攻擊人?
想睇呢條友仆街好耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞