(多圖)Youtube厹事件懶人包-ricko

1002 回覆
1130 Like 36 Dislike
一腳踏兩船 幾時變得理所當然
但一個巴掌拍唔響 班女又係衰 上門比人食on99

ys,兩邊都唔抵幫,有乜好嘈

連登仔見女就厹
呢個post酸撚到呢

乜都話酸
你估個個都係狗公咩
為咗屌閪就咁撚仆街嘅事都做出
似你酸多d喎

原來都仲有正常既巴打

根本正常一個男仔都唔會咁
係好多依d狗公搞到好多人覺得所有男仔都會有閪屌就狗衝
有咁嘅思想嘅男仔真係好撚戇鳩
好想知佢點解釋
啲妹妹仔又係天真咗啲
畀人氹幾氹 上屋企睇貓就真係睇貓
要睇貓 去貓cafe唔好?
上得屋企就預撚咗 我睇唔慣條仔周圍撩女
但唔認為啲女係無辜 覺得係抵死
你自己送上門仲怪人 真係好天真好傻

隻狗公係仆街 但d女唔抵幫
個個味成熟既女想做萬幾like既狗公女友駁出位
女人真係好易混笨
佢有女朋友周圍聊女屌就話姐
加下兩方單身亦都係情願下扑野
最後就因為唔鋸佢聊其他女屌唔專一就屌佢 你地女人最引以為傲既第六感呢?
咁都睇唔出佢係呃蝦條?
起底感覺似係酸 女既亦都唔係受害者囉
我認我係酸呀 你比我我都想周圍屌女萬幾個like
Btw 睇人仆街最開心 不過條狗公做到youtuber 都一定知道香港人三分鐘熱度既心理 過一星期。再搵女屌過

都話佢有女既時候都有flirt 女囉

但唔代表啲女可以喺度扮無辜扮慘㗎?
又真係佢哋貼埋去嘅 點都講唔通憑咩喺度公審人 又講到好冧好sweet
有女都flirt固然仆街 之但係香港大把賤男都係咁 我個Ex都係因為咁而唔要我 只係佢身份特別啲 20萬訂閱先引起咁大件事 真係好想睇佢落機個表情會係點 佢個Ex喺ig live緊 有無巴絲講吓佢講咩

咁身為公眾人物應該檢點d

呢個啱
但班女就真係幫唔落
睇ig啲留言 一個二個扮晒可憐
乜鬼以為我係你女朋友 咩最愛係我
揀mk真係死路一條
兩邊都唔抵幫

但睇人仆街最開心
覺得真係老啦

真係唔識佢加完全冇印象 你地唔講都唔知佢乜水
生活圈子班朋友、同事、同學都唔會有人提起佢/佢地
YouTube/ig 都冇推薦佢啲野俾我
連登仔咁靚仔但女都屌唔到

真正屌到女既連登仔點會周圍同人講

連登仔
痴線 咩叫上得屋企預算左啪
乜水黎 咁撚mk

個重點唔係佢同一時間好多女咩
乜水黎 咁撚mk

Riko你都唔識...

點都會有心理準備啦 咩年代呀?
你唔係真係諗住咁純情 兩個人喺度摸貓仔呀?
同埋你都要睇吓對方係邊個啦吓話?
Ricko一身Mk嘅打扮 你都估到啦
厹真係有樣睇
呢d樣 + 懶好笑懶social 都中99%
好想知佢點解釋
啲妹妹仔又係天真咗啲

女人真係好易混笨
最後就因為唔鋸佢聊其他女屌唔專一就屌佢 你地女人最引以為傲既第六感呢?
咁都睇唔出佢係呃蝦條?
Btw 睇人仆街最開心 不過條狗公做到youtuber 都一定知道香港人三分鐘熱度既心理 過一星期。再搵女屌過

又真係佢哋貼埋去嘅 點都講唔通憑咩喺度公審人 又講到好冧好sweet
有女都flirt固然仆街 之但係香港大把賤男都係咁 我個Ex都係因為咁而唔要我 只係佢身份特別啲 20萬訂閱先引起咁大件事 真係好想睇佢落機個表情會係點 佢個Ex喺ig live緊 有無巴絲講吓佢講咩

反之達哥就冇選擇用名氣換取性愛
講真 如果達哥要屌女 一屌就屌ViVi. Lilian依類
人一有名氣就驕傲 雖然我唔識Ricko係邊個 依加先知
唔係話撐ricko
第一樣野 你點知佢flirt d女果陣single定拍緊拖 假若係single既flirt女有咩問題
漁翁撒網只係其中一種大量同一時間flirt唔同女既方式 但有咩錯先? (前提係佢散左single緊, 如果拍緊拖就)

第二就係 明明d女自己送閪比人屌送到上面 自己又唔反抗 跟手爆出黎話人呃蝦條 想公審人 請問家下d o靚妹中學畢業未中文攞u架 知唔知"呃"係點解呀?

你話條mk仔一次過flirt咁多條女又食咁多女 頂多只可以話佢品德有問題 但絕對冇錯 有咩好公審

反而我見到既係一大堆毒撚冇女食又唔識溝女係到圍爐屌鳩人地食咁多女 酸撚到呢

駁唔到
C9_sneaky 唔該你追post啦屌 一直都講緊佢拍緊拖既時候都有鬼其他女

咁另一個問題又黎
就當佢拍緊拖FLIRT其他女係仆街既 仲要FLIRT得咁明顯
條女又會唔知?
但條女又肯比佢繼續FLIRT喎繼續一齊 咁怪得邊個?
人地有本事食得住條女 令條女要吞聲忍氣
BASE ON佢地關係入面咁姐係兩邊都係有個AGREEMENT係你有你出去FLIRT女 我有我忍
係佢地角度係冇問題架喎 覺得有問題係呢班客觀撚睇唔過眼人地咁有"本事"姐
好想知佢點解釋
啲妹妹仔又係天真咗啲

女人真係好易混笨
咁都睇唔出佢係呃蝦條?

屌唔到結衣bb
公眾人物就要係聖人又係on99諗法
Ricko只係做番佢自己 d女都係做番自己

無follow佢 講啲咩

開直播但乜都話唔回應
話自己唔係受害者 因為自己當時係有女朋友既身分
https://www.youtube.com/watch?v=O8lWLjoS7Q0
岩岩睇到馬車條片
留言
hin huen Tsang8 個月前
劉馬車先生,在你辱罵別人前,請先想想你究竟有什麼資格去責備人。Ricko在英國好努力讀書,你呢?不務正業,自大狂妄,只懂得罵這個,罵那個,你覺得你比人好?先不講外表,你的內涵已經輸了。滿口粗口,一絲悔意也沒有。不但如此,你還侮辱一些少女,她們並不是無腦,相反,她們做了一個名智的抉擇。誰會到你的聚會?不要痴心妄想了,在你之前的影片裏,我經常看見你對一些少女毛手毛腳,你羞不羞恥?我對你的評價就是:廢人一個。

Chubby Giri7 個月前
我係Ricko 其中一個 subscriber
我sub佢5係中意睇靚仔,而係我覺得佢好用心去create佢條片,同埋佢D片帶比我好多歡樂。
睇完E條豆雞眼pk嘅片之後,我真係想話f*ck you,佢係基佬你就係雞啦!再講,你話佢當自己大名星,咁你E家係5係當自己黑社會大佬呀?eat sh*t la 你

無follow佢 講啲咩

開直播但乜都話唔回應
話自己唔係受害者 因為自己當時係有女朋友既身分

講乜撚

我認同無野係會預左既,邊個話上人屋企一定要仆野先。諗下啦,將來你個女跟人返左屋企係咪預左搞野啊?到時大左肚,記得唔好屌條仔,因為呢樣野係預左架
C9_sneaky 唔該你追post啦屌 一直都講緊佢拍緊拖既時候都有鬼其他女

咁另一個問題又黎
就當佢拍緊拖FLIRT其他女係仆街既 仲要FLIRT得咁明顯
條女又會唔知?
但條女又肯比佢繼續FLIRT喎繼續一齊 咁怪得邊個?
人地有本事食得住條女 令條女要吞聲忍氣
BASE ON佢地關係入面咁姐係兩邊都係有個AGREEMENT係你有你出去FLIRT女 我有我忍
係佢地角度係冇問題架喎 覺得有問題係呢班客觀撚睇唔過眼人地咁有"本事"姐

講到好似flirt到就冇問題咁
好想知佢點解釋
啲妹妹仔又係天真咗啲

女人真係好易混笨
咁都睇唔出佢係呃蝦條?

屌唔到結衣bb

達哥對結衣bb好專一
好似離咗題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞