(多圖)Youtube厹事件懶人包-ricko

1002 回覆
1130 Like 36 Dislike
唔好再話香港點解咁樣 咁小事上面都有一班港豬係到 洗撚酸佢咩 生到佢樣衰我就真係心酸

岩呀 我睇到有堆人曬時間屌個馬騮MK就覺得好笑
仲要拉埋港豬黎講 傻西YOUTUBER黎架咋 關政治撚事咩

比著你地政治咪又係咁 到時都係一樣

D邏輯好少少先講政治啦小朋友
返去感情台向你個白兔妹叫春啦
https://youtu.be/O8lWLjoS7Q0

馬車好今次

comment有一個
劉馬車先生,在你辱罵別人前,請先想想你究竟有什麼資格去責備人。Ricko在英國好努力讀書,你呢?不務正業,自大狂妄,只懂得罵這個,罵那個,你覺得你比人好?先不講外表,你的內涵已經輸了。滿口粗口,一絲悔意也沒有。不但如此,你還侮辱一些少女,她們並不是無腦,相反,她們做了一個名智的抉擇。誰會到你的聚會?不要痴心妄想了,在你之前的影片裏,我經常看見你對一些少女毛手毛腳,你羞不羞恥?我對你的評價就是:廢人一個。

大巴大巴咁煎落去

comment好撚多mk妹
唔好再話香港點解咁樣 咁小事上面都有一班港豬係到 洗撚酸佢咩 生到佢樣衰我就真係心酸

岩呀 我睇到有堆人曬時間屌個馬騮MK就覺得好笑
仲要拉埋港豬黎講 傻西YOUTUBER黎架咋 關政治撚事咩

比著你地政治咪又係咁 到時都係一樣

D邏輯好少少先講政治啦小朋友
返去感情台向你個白兔妹叫春啦

屌你老母佢ig有個死肥仔00後護主太
你護嚟托柒咩
你個Ricko淨係顧d女架咋死肥仔
屌你老母佢ig有個死肥仔00後護主犬
你護嚟托柒咩
你個Ricko淨係顧d女架咋死肥仔

馬車好今次

comment有一個
劉馬車先生,在你辱罵別人前,請先想想你究竟有什麼資格去責備人。Ricko在英國好努力讀書,你呢?不務正業,自大狂妄,只懂得罵這個,罵那個,你覺得你比人好?先不講外表,你的內涵已經輸了。滿口粗口,一絲悔意也沒有。不但如此,你還侮辱一些少女,她們並不是無腦,相反,她們做了一個名智的抉擇。誰會到你的聚會?不要痴心妄想了,在你之前的影片裏,我經常看見你對一些少女毛手毛腳,你羞不羞恥?我對你的評價就是:廢人一個。

笑撚死呀馬車哥

一年前佢已經睇清

馬車好今次

comment有一個

笑撚死呀馬車哥

一年前佢已經睇清

不嬲都覺得佢扮傻
唔係話撐ricko
第一樣野 你點知佢flirt d女果陣single定拍緊拖 假若係single既flirt女有咩問題
漁翁撒網只係其中一種大量同一時間flirt唔同女既方式 但有咩錯先? (前提係佢散左single緊, 如果拍緊拖就)

第二就係 明明d女自己送閪比人屌送到上面 自己又唔反抗 跟手爆出黎話人呃蝦條 想公審人 請問家下d o靚妹中學畢業未中文攞u架 知唔知"呃"係點解呀?

你話條mk仔一次過flirt咁多條女又食咁多女 頂多只可以話佢品德有問題 但絕對冇錯 有咩好公審

反而我見到既係一大堆毒撚冇女食又唔識溝女係到圍爐屌鳩人地食咁多女 酸撚到呢

駁唔到

連登仔睇佢唔順眼已經係公審理由
你見換心mk,撞車學生妹,做好心捐肝都大撚把人批鬥
就應該明依條mk憑咩甩到身

咪係
你打咁大段野反駁冇用㗎喎
睇佢唔順眼理撚得佢做咩
留名學嘢
lm
自己送上門 怪得邊個
條仔擺到明呃蝦條 你情我願
俾人飛左就要爆人大獲 輸打贏要啫即係
利申 我覺得條仔仆街賤格
咪係
你打咁大段野反駁冇用㗎喎
睇佢唔順眼理撚得佢做咩 [/quote]

唔鍾意人都唔比真係痴線
香港女仔咪就係蠢加低賤
輕輕一推
留名
影衰姓林啊,屌你老母

痴線架 咁都好j
比人推到上fb
唔係話撐ricko
第一樣野 你點知佢flirt d女果陣single定拍緊拖 假若係single既flirt女有咩問題
漁翁撒網只係其中一種大量同一時間flirt唔同女既方式 但有咩錯先? (前提係佢散左single緊, 如果拍緊拖就)

第二就係 明明d女自己送閪比人屌送到上面 自己又唔反抗 跟手爆出黎話人呃蝦條 想公審人 請問家下d o靚妹中學畢業未中文攞u架 知唔知"呃"係點解呀?

你話條mk仔一次過flirt咁多條女又食咁多女 頂多只可以話佢品德有問題 但絕對冇錯 有咩好公審

反而我見到既係一大堆毒撚冇女食又唔識溝女係到圍爐屌鳩人地食咁多女 酸撚到呢

慣架啦

屌你地係咪傻撚左呀?
佢屌左咁多妹妹仔
自然要毒撚埋單架啦
連登毒撚唔嘈佢就有鬼啦
你地返5p咪唔會見到呢d post囉

痴線架 咁都好j

你唔好理我喇 你由我喇

條友好撚噁心
成個大陸仔咁撚樣都食到女
比佢呃個d係咪弱智 定係盲

Why not both
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞