(多圖)Youtube厹事件懶人包-ricko

1002 回覆
1130 Like 36 Dislike
一做講左拍緊拖flirt女就另當別論啦
成班傻鳩以為我係打手 笑撚死人咩用屎眼睇野架

做你老味咩做
佢咪做緊你講既野 咁有問題未?

你又咁肯定人地拍緊拖果陣flirt女?
定係你係比人flirt果個呀

其實呢 你有無睇啲相 同聽啲錄音
又係既 你打手黎 不過可唔可以專業小小

d相又冇時間證明 得當日既timestamp 但又冇日子 你又點知佢係咪真係拍緊拖果陣flirt女先? 呢d野任你講架咋喎
人地錄音flirt女又會關你事 flirt女你估淨係得打字?

做你老味咩做

d相又冇時間證明 得當日既timestamp 但又冇日子 你又點知佢係咪真係拍緊拖果陣flirt女先? 呢d野任你講架咋喎
人地錄音flirt女又會關你事 flirt女你估淨係得打字?

睇返ricko ig既留言啦
咁都公審
條仔係周圍flirt女,但班女受啊,咁繼續都好合理
你話佢有女?咁佢flirt得咁明顯,佢條女/其他女都知啦,佢地仲要繼續一齊佢地既事
如果真係無人受佢呢套,就唔會有咁多呢種人存在
唔好拎周街都見到既野擺上黎

你褶埋算啦

從言語間感受巴打連道德觀念錯晒都仲覺得無問題 勁
咁都公審
你話佢有女?咁佢flirt得咁明顯,佢條女/其他女都知啦,佢地仲要繼續一齊佢地既事

你褶埋算啦

啱喎啲女真係唔扺可憐
由頭到尾冇撐過佢 講到我好似撐條mk仔咁 盲反又冇point淨係識針對人地外在條件攻擊
除左酸味我真係聞唔到其他味喇

佢最討厭都係同時間flirt 唔同女姐

但明明呢樣野係冇撚有錯

收擋啦!傻鳩。觀點與角度不同,你係咁拉埋人認同你個套把撚咩!事實係大部分人覺得有問題!

有問題係在於道德上 而唔係行為上wo

9唔答8 唔夠人嘈就拉去第二到。

咁又叫九唔搭八 咁咩先搭八呀師傅

成個post覆得最多個個係你
咁撚樣衰

做你老味咩做

佢比左咩著數你?
呢幾日啲youtuber係咪自行炒作啊

負面報導都係曝光率

再up埋同條mk妹一齊睇戲既相
利申 個mk妹之前同個安東尼都有啲路 中學既時候已經好隨便腿長開
咁都公審

你褶埋算啦

啱喎啲女真係唔扺可憐喎

不過睇人仆街最開心

最好po埋啲女上嚟睇下ricko b 啲taste點

再up埋同條mk妹一齊睇戲既相
利申 個mk妹之前同個安東尼都有啲路 中學既時候已經好隨便腿長開

條女都好柒
由頭到尾冇撐過佢 講到我好似撐條mk仔咁 盲反又冇point淨係識針對人地外在條件攻擊
除左酸味我真係聞唔到其他味喇

佢最討厭都係同時間flirt 唔同女姐

但明明呢樣野係冇撚有錯

收擋啦!傻鳩。觀點與角度不同,你係咁拉埋人認同你個套把撚咩!事實係大部分人覺得有問題!

有問題係在於道德上 而唔係行為上wo

9唔答8 唔夠人嘈就拉去第二到。

咁又叫九唔搭八 咁咩先搭八呀師傅

成個post覆得最多個個係你

得閒撚下狗又何樂而不為
咁都公審

你褶埋算啦

啱喎啲女真係唔扺可憐喎

不過睇人仆街最開心

最好po埋啲女上嚟睇下ricko b 啲taste點

聽聞佢鍾意細波

做你老味咩做

佢比左咩著數你?

唔夠講又話人地比著數我
睇唔過眼咁撚多人盲反淨係識笑鳩人矮柒都食到咁多女又得唔得呀
比佢呃到的女仔iq唔知有無80, 救番都哂藥費

無錯 比佢呃既女仔同絲打都抵撚死
咁撚無腦 事實放左係眼前 都仲要話人無錯
抵你啦死mk
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞