2017 new ipad 用家交㳘區(3)

713 回覆
10 Like 1 Dislike
有無中文小說app推介
岩師奶睇個d 屋企人要睇

個熊貓直播係差電前用
即係我打左個半鐘左右game
就得番70%
唔知關唔關我用電腦usb叉電事

個熊貓直播係差電前用
就得番70%

大陸 apps ?

個熊貓直播係差電前用
就得番70%

大陸 apps ?

yes, 但100%後無用過

個熊貓直播係差電前用
就得番70%

大陸 apps ?

大陸 apps 有後門 試 Del 再睇用電情況

個熊貓直播係差電前用
就得番70%

大陸 apps ?

大陸 apps 有後門 試 Del 再睇用電情況

double home force close左都有?
咁恐怖
NPLAYER 你地買PLUS定點?
NPLAYER 你地買PLUS定點?

買左plus

呢個app絕對抵買 字幕都可以搵埋
duet display係咪最好用既extra mon軟件?
我見佢今日50% off
買咗之前巴打推介嘅淘寶keyboard套
打字確係好方便
但問題係平時我都係light browsing多
而家就咁平板咁用時反而唔係好方便

諗緊好唔好都係淘返個淨嘅smart cover好

有無考慮過放個套出黎

無,因為都有用

利申:用緊個套覆你

咁一係你俾淘果條link黎啦

ipad pro9.7蓝牙键盘保护套苹果新款ipad超薄键盘air2皮套ipad6/5 http://detail.tmall.com/item.htm?ut_sk=1.WPD0nXDokmkDAOzcbK06biKR_12500477_1492957870.Copy.detail&id=537477837422http://detail.tmall.com/item.htm?ut_sk=1.WPD0nXDokmkDAOzcbK06biKR_12500477_1492957870.Copy.detail&id=537477837422

呢度之前有巴打推介嘅

真喺用得好爽

準備買。岩岩換左。

番到屋先發現有粒塵,好彩係touch id隔壁
duet display係咪最好用既extra mon軟件?
我見佢今日50% off

最好就唔知,但算係幾易用同好用
有無巴打知道 有無d係插到落ipad用既有線喇叭賣?因為唔想又要幫喇叭差電
有咩app 煲劇睇戲最好
想比屋企人用
有咩app 煲劇睇戲最好
想比屋企人用

Netflix
32gb真係夠用?實際都唔知有無廿gb
又唔出64gb,真係好苦惱

我就夠。仲有18g淨。唔放戲

唔洗諗 直接買128gb
如果佢仲維持返16gb,64gb 都會揀64gb 果部

可以參考吓
Iphone用緊128gb
Ipad 32gb 足夠有餘
啱啱買左部,但連唔到itunes 點攪好?
iphone7plus正常連到

iTunes using latest version?
各位brother買咩色多 幾多gb
諗緊咩色32gb 好or 128

戒左itunes 去啦

Yes, 攪咗好耐終於攪掂, 電腦有另外兩部舊ipad backup, del咗最舊嗰個就連到了

Yes, 攪咗好耐終於攪掂, 電腦有另外兩部舊ipad backup, del咗最舊嗰個就連到了

垃圾 itunes
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞