2017 new ipad 用家交㳘區(3)

713 回覆
10 Like 1 Dislike
電其實唔算差啦
電其實唔算差啦

打機同睇波係咪食電食得好快?
我得4-5hr就得10%
電其實唔算差啦

唔好set最光
set 5-6成可以捱多2-3個鐘
點解dbrand到而家仲未出new ipad skin
電其實唔算差啦

唔好set最光
set 5-6成可以捱多2-3個鐘

我試下先
anyway用0.5a 同2a充電 同用既時間有無關係?
想問用new pad黎睇auto cad夠唔夠做
洗唔洗買pro
洗唔洗買pro

睇就一定ok
畫就唔好啦
洗唔洗買pro

睇就一定ok
畫就唔好啦

唔洗畫,但要度下dimension, zoom大細咁,會唔會好lag?
new ipad 2017 有無震機?
洗唔洗買pro

睇就一定ok
畫就唔好啦

唔洗畫,但要度下dimension, zoom大細咁,會唔會好lag?

咁就完全冇問題,不過開個dwg嗰時會load一陣,但又未至於load好耐,pro load嘅時間唔會差好遠,總結買得過
new ipad 2017 有無震機?

沒有

未用夠一個月就燒左底板
試過冇啦啦冇聲,要重開機
買mini4好定newipad 好
感覺呢部新pad只係過渡
買mini4好定newipad 好
感覺呢部新pad只係過渡

New ipad 啦 mini4得a8

未用夠一個月就燒左底板

未用夠一個月就燒左底板

整幾錢?

未用夠一個月就燒左底板

整幾錢?

sorry 自膠
有無d咩kill time用既遊戲app,坐長途機好悶
上次坐果陣係到自己同ai捉左2個幾鐘5子棋
有無d咩kill time用既遊戲app,坐長途機好悶
上次坐果陣係到自己同ai捉左2個幾鐘5子棋

Cut the Rope: Magic by ZeptoLab UK Limited
https://appsto.re/hk/ylir-.i
大家覺得個mon點同air2差好遠?
聽日買
試過冇啦啦冇聲,要重開機

連續出現。一個月都冇。

下星期拎去整,唉
NPLAYER 你地買PLUS定點?

買左plus

呢個app絕對抵買 字幕都可以搵埋

支唔支援ac3

支援 DTS 都播到

買左唔會後悔

Plus 同free差d乜
今日終於得閒路過去摸下部新ipad,
佢show左ipad pro9.7 同新ipad出黎, 個牌係咪寫, 唔記得望埋背面個型號,
但兩部拍埋一齊我真係望唔出個mon有咩分別, 我網上見條片可以睇到個gap位, 但我肉眼真係睇唔出, 摸上手比想像中細部, 如無意外就會入手了。128g銀。聽日再去望真d先。

我見大陸哥邊都有唔少人話會無端端無聲,要重開機先得, 連登呢到好似都有人講,多唔多人係咪呢?

其實我主要想問下大家用咩套,玻璃膜就會買閃魔,
套好似之前有人推xsohso, 亿色TB都有唔少, 呢隻就花款比較多
我想淘晒個膜同套先去買, 大家請出手推薦
今日終於得閒路過去摸下部新ipad,
佢show左ipad pro9.7 同新ipad出黎, 個牌係咪寫, 唔記得望埋背面個型號,
但兩部拍埋一齊我真係望唔出個mon有咩分別, 我網上見條片可以睇到個gap位, 但我肉眼真係睇唔出, 摸上手比想像中細部, 如無意外就會入手了。128g銀。聽日再去望真d先。

我見大陸哥邊都有唔少人話會無端端無聲,要重開機先得, 連登呢到好似都有人講,多唔多人係咪呢?

其實我主要想問下大家用咩套,玻璃膜就會買閃魔,
套好似之前有人推xsohso, 亿色TB都有唔少, 呢隻就花款比較多
我想淘晒個膜同套先去買, 大家請出手推薦

我睇左好耐 都無人提過會買MOMAX 啲套
我由IPAD MINI 就開始用佢 好好用喎
新IPAD 個套我買都係HKD148 的確唔算平 但美觀實用
俾個網大家參考下
http://www.iwowcase.com/momax-series-pu-leather-hard-pc-ipad-mini-flip-caseblue-p-7224.html
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞