2017 new ipad 用家交㳘區(3)

713 回覆
10 Like 1 Dislike
https://www.amazon.co.jp/dp/B01MZEFF4Q

香港邊到有呢款case 賣
琴日入咗手

上唔上IOS11好 ???
琴日入咗手

上唔上IOS11好 ???

點都要上
係爭在依家上beta定係下個月上正式版
依家個Beta都夠成熟上得過
大專優惠平300到
冇野送

去凶宅/suning嗰d會唔會仲抵
有冇keyboard case介紹
大專優惠平300到
冇野送

幾gb?
留名
大專優惠平300到
冇野送

幾gb?

128gb
有冇人用緊iPad pro 10.5上堂睇notes 或者睇公司文件(主要pdf檔)?夠唔夠用?
其實做野都係偏向window 機,但實在太貴 i 5 256GB SSD 已經過硬7k

利申:未用過iPad ,但聽人講ios 11有好多改進
琴日係大學拎到部機
用ax-cpu check粒cpu number係j71tAP
上網搵唔到資料
唔知係samsung定tsmc
想收部二手ipad mini
依家二手係咪都係買mini 4 穩陣?點解apple 賣就得128gb,出面二手放就16gb 64gb 都有?
有冇人用緊iPad pro 10.5上堂睇notes 或者睇公司文件(主要pdf檔)?夠唔夠用?
其實做野都係偏向window 機,但實在太貴 i 5 256GB SSD 已經過硬7k

利申:未用過iPad ,但聽人講ios 11有好多改進

講真, 上咗iOS 11你唔好當佢係notebook咁用
仲諗緊2017應唔應該換10.5

換左先啦

換左先啦

講講下我都想換

換左先啦

講講下我都想換

唔知2017 灰128gb收緊幾多

換左先啦

講講下我都想換

唔知2017 灰128gb收緊幾多

我又係128灰

換左先啦

講講下我都想換

換ed

但我換完又用唔著咁多功能
驚換嚟哂錢

換左先啦

講講下我都想換

換ed

驚換嚟哂錢

a10x,靚mon,支筆
係咪有巴打想上10.5
想收部2手2017ipad128gb
大概幾錢?

換左先啦

講講下我都想換

換ed

驚換嚟哂錢

上嘅話要加多3000

換左先啦

講講下我都想換

換ed

驚換嚟哂錢

上嘅話要加多3000

我自己都唔知2017放幾多
加多3000玩3年我又接受到嘅
巴打求救,部野買左幾日,啱啱都仲聽到訊息聲,諗住開機果陣開極都開唔到,今朝叉滿電冇用過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞