2017 new ipad 用家交㳘區(3)

713 回覆
10 Like 1 Dislike
叉電真係叉得好慢
啱啱部機FREEZE咗畫面
我開機制+音量較細 boot機
之後一直畫面都係LOADING
點較
itunes 未connect 過, 佢要我係部IPAD度唔知點先可以CONNECT到
但係而家都冇畫面

power 加home 長㩒

得左, thanks
呢部ipad個喇叭有冇大聲番 用緊ipad3好細聲
呢部ipad個喇叭有冇大聲番 用緊ipad3好細聲

同mini2比大聲左好多
啱啱部機FREEZE咗畫面
開機制+音量較細 boot機
之後一直畫面都係LOADING
點較
itunes 未connect 過, 佢要我係部IPAD度唔知點先可以CONNECT到
但係而家都冇畫面

power 加home 長㩒

咁都boot到機既咩?
你地打直MODE 果陣LIHKG 有無BUG?

個SPLIT VIEW 有時禁禁下會邊左白色。。。。

有,突然d字唔見曬,要重新打過

咩app 可以填呢d pdf form

acrobat

acrobat

唔係要簽名嘅咩?

快D 去加粒星報告下啦

acrobat

唔係要簽名嘅咩?

Documents 5 - File manager, PDF reader and browser by Readdle Inc.
https://appsto.re/hk/Vw_Vv.i

PDF Expert - Edit, annotate and sign PDF documents by Readdle Inc.
https://appsto.re/hk/nGcwS.i

acrobat

唔係要簽名嘅咩?

Documents 5 - File manager, PDF reader and browser by Readdle Inc.
https://appsto.re/hk/Vw_Vv.i

PDF Expert - Edit, annotate and sign PDF documents by Readdle Inc.
https://appsto.re/hk/nGcwS.i

用acrobat 搞掂左有埋簽名仲要free
thanks

快D 去加粒星報告下啦

Lihkg bug
報告會否被bam?
想知大家部pad買返黎有咩用途?

我個人見佢而家3千零蚊有128gb,真係好似好抵玩。

但我自己如果買左又應該唔會帶出街,都係放屋企多,但係屋企我都係用電腦為主,其他野又有部電話幫手,所以買黎好似無咩用咁,我而家就係差個爆點就去買,但又諗唔到。。。
Split View同HKG+一模一樣
新post報到先

但我自己如果買左又應該唔會帶出街,都係放屋企多,但係屋企我都係用電腦為主,其他野又有部電話幫手,所以買黎好似無咩用咁,我而家就係差個爆點就去買,但又諗唔到。。。

如果你用iPhone時覺得有啲app太細mon唔好玩/用
可以考慮iPad

如果你用iPhone時覺得有啲app太細mon唔好玩/用
可以考慮iPad

屋企用ipad多

有閒錢就買, 無就算
用慣電腦既會覺得ipad兩頭唔到岸

有閒錢就買, 無就算
用慣電腦既會覺得ipad兩頭唔到岸

雖然話抵買
但都唔好為買而買
Split View同HKG+一模一樣

抄個樣就一樣
但LIHKG有Bug,Hkg+完美
iPad 打直Split View 個Bug好嚴重呀。。。。
禁幾次就變左乜都無

去廁所 AV
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞