2017 new ipad 用家交㳘區(3)

713 回覆
10 Like 1 Dislike
特登入黎講句痴撚線
二千五仲要有得玩埋ios 11
on99

比我揀可能買新pad pad
部pro 9.7 機身花左 個殼其實有無得換?
特登入黎講句痴撚線
二千五仲要有得玩埋ios 11
on99

比我揀可能買新pad pad

邊台新pad pad ???
媽呀~睇左成晚~好難揀呀~
一陣諗住買兩部,同女朋友一人一部,邊到買至抵至平,求指教
媽呀~睇左成晚~好難揀呀~

睇Mon size需要
同埋budget限制
12.9貴10.5 $1100淨係得個mon大小有分別
好想知pro10.5 ram有幾多
睇黎我應該都係入返新ipad 128算了,始終個價錢擺左係度,係唔知有幾多年命仔玩
有無人用iPad有時會上百度百科?

佢手機會自動去手機版,但iPad會去左電腦版,搞到D 字好細
(相反Wiki就算iPad 可以自動或手動去手機版)
有無人知點可以轉做手機版?

4G ram

4G ram

9up

Ifixiit 最新有講得2.5GB ram

source?
有無唔用mon貼既巴打
岩岩今日出左機, 順便買埋smart cover, 但係未貼mon貼
唔知貼唔貼埋好

我用埋套會頂到張mon貼入氣,所以放棄張mon貼,就咁用個套算
有無人放new ipad 32???
想請問有冇d wifi過file apps推介??
iPad 2017 32GB LTE + Apple Care 放到幾錢?
試左新 pro 想換機
打爆10.5要成8千幾,佢係好過iPad 5好多不過唔係double
同一舊錢可以買兩部我寧願要兩部
iPad 2017 32GB LTE + Apple Care 放到幾錢?
試左新 pro 想換機

想入坑試下, 巴打係唔係決定放機?? IOS 咩VERSION?? 我想JB
試左新 pro 想換機

想入坑試下, 巴打係唔係決定放機?? IOS 咩VERSION?? 我想JB

考慮緊,不過我果部已經最新 version 唔可以 JB

4G ram

9up

source?

目測

目你老母閪,測埋係4GB都話2.5仲要無source

4G ram

9up

source?

目測

4G ram

9up

source?

目測

目到佢目測呢句真係屌都廢事
wwdc 用ipad 玩果隻打仗game 叫咩名?
可以down未?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞