2017 new ipad 用家交㳘區(3)

713 回覆
10 Like 1 Dislike
屋企有電腦出街唔會帶
唔知買嚟做乜
不過買左返去擺

我都想咁做, 仲諗緊, 等閒走去睇下實機就決定。
你買左32定128?

32 如果結果真係無用都蝕少幾百
最重要係我諗唔到裝咩裝到幾十gb
部機絕對淨係拿嚟擺片 但擺完都未必睇
不過見巴打po佢連登好似幾靚
到時係屋企用佢上連登

ipad 比iphone 多好多位用
你地叉電個陣火牛熱唔熱
你地叉電個陣火牛熱唔熱

火牛唔熱先有問題囉
你地叉電個陣火牛熱唔熱

火牛唔熱先有問題囉

你地叉電個陣火牛熱唔熱

火牛唔熱先有問題囉

熱過ipad mini 好多
test
依家係咪都有現貨?
點樣block YouTube ad
Download Adblock 都仲有嘅
點樣block YouTube ad
Download Adblock 都仲有嘅

都話用第二個APP Lo
New iPad 裝chrome , 同步唔到bookmark! 有冇巴打出現哩個問題?但iPhone 同iPad mini又無事。
依家係咪都有現貨?

Apm有

核電到一個點

核電到一個點

睇十一個鐘片仲有咁多電咁誇?
睇美劇有咩app
睇美劇有咩app

人人美劇

核電到一個點

睇十一個鐘片仲有咁多電咁誇?

that's last 7 days stat
想mini4換。

衛信trade到幾錢?
想mini4換。

衛信trade到幾錢?

64G gold
想問下如果我有部iphone, 入面有好多相, wechat有好多影片同相,

可唔可以將佢過落部ipad到? 兩部機一定要相同appleid?如果唔同又可以嗎?
睇美劇有咩app

人人美劇

人人好姪
想問下如果我有部iphone, 入面有好多相, wechat有好多影片同相,

可唔可以將佢過落部ipad到? 兩部機一定要相同appleid?如果唔同又可以嗎?

可以試下activate既時候將iPad 回復iPhone 備份
Apple ID要一樣,但完成之後可以改

個人推論

可以試下activate既時候將iPad 回復iPhone 備份
Apple ID要一樣,但完成之後可以改

個人推論

將wechat既相down哂落黎之後買iCloud backup再同步
買咗之前巴打推介嘅淘寶keyboard套
打字確係好方便
但問題係平時我都係light browsing多
而家就咁平板咁用時反而唔係好方便

諗緊好唔好都係淘返個淨嘅smart cover好
想mini4換。

衛信trade到幾錢?

64G gold

早2個星期灰64最高trade到$2200
睇你有冇花
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞