2017 new ipad 用家交㳘區(3)

713 回覆
10 Like 1 Dislike
【苹果2017新款ipad air2保护套9.7寸pro全包边mini423皮套56平板壳】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b0yp.com/h.go9P0x?cv=0s0hZtADFUM&sm=7918df,或复制这条信息¥0s0hZtADFUM¥后打开👉手机淘宝👈

買咗尼款麻麻地
有冇其它推介?
【苹果2017新款ipad air2保护套9.7寸pro全包边mini423皮套56平板壳】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b0yp.com/h.go9P0x?cv=0s0hZtADFUM&sm=7918df,或复制这条信息¥0s0hZtADFUM¥后打开👉手机淘宝👈

買咗尼款麻麻地
有冇其它推介?

有咩唔好?

買咗尼款麻麻地
有冇其它推介?

有咩唔好?

前面個塊好重同厚
橫企方向同smartcover唔同(有D app轉唔到)
Mon包邊太貼,拉唔到app過其它page

淘左呢隻case

巴打張床單同我一樣

淘左呢隻case

巴打張床單同我一樣

Ipad 同 Ipad pro個case 係咪唔同?
有部ipad pro 9.7 rose gold 32gb wifi 二手
有冇巴打有興趣?
Tg: wing1119
mini2 換唔換好
無知一問,2017 iPad開機畫面係白底黑蘋果定係黑底白蘋果?
無知一問,2017 iPad開機畫面係白底黑蘋果定係黑底白蘋果?

跟你機顏色

跟你機顏色

仲以為上左iOS10全部統一黑底白蘋
BTW 用緊iPhone 7 Plus 10.3.1啞黑
想出ipad 有冇巴打試過打3國無雙斬會吾會lad機

打咗8關暫時都冇
真係好反光下
唔知係咪光線太勁
mini2 換唔換好

換左,冇後悔

吾你老母
NPLAYER 你地買PLUS定點?

買左plus

呢個app絕對抵買 字幕都可以搵埋

支唔支援ac3

買左plus

支唔支援ac3

支援 DTS 都播到

買左plus

支唔支援ac3

支援 DTS 都播到

買左唔會後悔
新ipad唔係air2隻全貼合mon
入塵既情況點
有冇買左既巴打講下會唔會入塵 個mon靚唔靚之類
新ipad唔係air2隻全貼合mon
入塵既情況點
有冇買左既巴打講下會唔會入塵 個mon靚唔靚之類

上面講晒,慢慢追
iPad 2017又話核電
半日就無哂 利申打白貓
半日就無哂 利申打白貓

用黎打機仲想點
半日就無哂 利申打白貓

我用左十粒鐘 待機左十日仲有20%電剩 係咪你問題
半日就無哂 利申打白貓

我用左十粒鐘 待機左十日仲有20%電剩 係咪你問題

白貓當然食
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞