2017 new ipad 用家交㳘區(3)

713 回覆
10 Like 1 Dislike
好怕呢幾個月出新ipad

一定唔會。出左一年都無

想入手部2017 iPad pro....但suning都無賣

佢支筆真係好貴

無錯,但pro唔買筆根本就浪費左蠃部機,不如買普通ipad

一定唔會。出左一年都無

想入手部2017 iPad pro....但suning都無賣

佢支筆真係好貴

睇完大學個價想放鬼走2017買10.5

一定唔會。出左一年都無

佢支筆真係好貴

支筆買左成年幾 用得幾次

一定唔會。出左一年都無

佢支筆真係好貴

睇完大學個價想放鬼走2017買10.5

我覺得睇你需要je 不過你想放就快啦。。。。。ipad 2017一定無ipad pro咁保值

一定唔會。出左一年都無

佢支筆真係好貴

唔繪圖唔修相真係無咩用

一定唔會。出左一年都無

佢支筆真係好貴

唔繪圖唔修相真係無咩用

所以用得幾次
平時都懶得拎出來

一定唔會。出左一年都無

係真唔係呀
我買架啦
新帖留名

一定唔會。出左一年都無

幾年前ipad 3出左半年即出ipad 4

一定唔會。出左一年都無

幾年前ipad 3出左半年即出ipad 4

果次係2011年出ipad2 用a5
隔一年出部ipad3 用a5x 粒cpu無咩點升級
今次10.5對返上一代a9x算升級了
見IOS11好似好正咁,想TRADE走部SONY Z4 TABLET換IPAD 2017,但係又無人要
想出部32gb2017ipad翻學用
有冇keyboard 推薦
想買新ipad但平得兩舊 大專優惠
見IOS11好似好正咁,想TRADE走部SONY Z4 TABLET換IPAD 2017,但係又無人要

賣幾銀

賣幾銀

之前開2000冇人問
可能同冇保養又冇盒有關掛
因為都買咗兩年,升唔到上an8.0先想放
已由2017 new iPad 轉會 pro 10.5

巴打我都考慮緊。你係邊度放機同幾錢

放幾錢 想入手new ipad

我個部128灰加care
以前係學校職員show職員證就有得平
呢家仲有無呢枝歌仔唱?
係咪一軟要大專先得?中小學唔得?
以前係學校職員show職員證就有得平
呢家仲有無呢枝歌仔唱?
係咪一要大專先得?中小學唔得?

巴打放幾錢
本身想買32
知唔知邊到有呢啲case 賣

巴打放幾錢
本身想買32

你預幾多,我自己無頭緒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞