2017 new ipad 用家交㳘區(3)

713 回覆
10 Like 1 Dislike
有冇人用開iPad睇書?iPad 2017定Kindle好?iPad轉做黑白分别大唔大?

兩個都有,kindle 不二之選
我就岩岩出new iPad
心諗上下連登
唔駛咁勁
加上價錢差成倍
我用兩年再換到時既 new ipad
機能都勁過今年既 pro

咪又係用唔到Apple pen

iPad Pro 個精粹係支筆

大家用支筆做咩多?

大學優惠有無new ipad?
中大學生walk in買iPad 2017係咪$2328?
尋日買左
中大學生walk in買iPad 2017係咪$2328?

得 但我上網買都係一樣價
教職員有無優惠?
The new iPad 2017幾多ram?
教職員有無優惠?
The new iPad 2017幾多ram?

應該有,2gb
想入手32gb 2017 ipad 等唔等埋發佈會好
ff下到時出mini5 即刻狗衝
琴日trade左部iPad air 轉2017 再加學生價,再玩3年。
琴日trade左部iPad air 轉2017 再加學生價,再玩3年。

利害
有多少少錢真係BUY ipad pro好D

smooth到返唔到轉頭

而家唔知BUY邊部比老媽好
有咩app用黎喺pdf上面drop notes好用

我都要

airdrop

pdf notes

Pdf expert

Pdf expert

GoodNotes
用唔用到ipad air2既套?
我有個朋友做小學老師 佢陪我直接去士多show staff card就減180?
我有個朋友做小學老師 佢陪我直接去士多show staff card就減180?

佢有冇其他學生證/教職員證

要咩類型嘅學生證或教職員證?

大專院校

大專院校

咁無啦 佢小學老師

但夜晚好似有讀part time 課程

大專院校

咁無啦 佢小學老師

但夜晚好似有讀part time 課程

上網買唔check嫁喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞