2017 new ipad 用家交㳘區(3)

713 回覆
10 Like 1 Dislike
有冇巴打知道邊到有得恆生信用卡做分期
學生哥冇咁多錢一炮過俾

大鋪apple產品唔會有分期付款

有,豐澤但要加5%
不過去士多用學生價
再打上去card centre做分期
應該都係目前為止最好嘅做法
學生哥冇咁多錢一炮過俾

有,豐澤但要加5%
不過去士多用學生價
再打上去card centre做分期
應該都係目前為止最好嘅做法

不過原來恒生垃圾到最少要3000
我用星展明明1000都得架喎
分期遲早都要比
重要比埋息
無錢返pt full pay啦

第一次用到冇電試到部機續航力
用iPhone充電器充滿嘅電係咪會快啲用完
感覺好似有分別
有個全新粉紅apple iPad cover,想換色,有無巴絲有興趣
感覺好似有分別

Iphone 個火牛得5w 差ipad差好慢wo
新ipad相鏡鏡頭其實用左邊部iphone既鏡頭

800萬像應該就係iPhone 6嗰個鏡頭

夠屌打dc仔
感覺好似有分別

間房少插蘇
充完電話就咁充pad
懶得換
學生哥冇咁多錢一炮過俾

上星期係蘇寧買先做分期,18個月
正價
學生哥冇咁多錢一炮過俾

上星期係蘇寧買先做分期,18個月
正價

thanks bro
立馬狗沖
學生哥冇咁多錢一炮過俾

蘇寧,我都係果度做分期,免息
學生哥冇咁多錢一炮過俾

中銀卡有冇?
學生哥冇咁多錢一炮過俾

再提供一個
有aeon卡直接去佢個網買
24個月分期
直接去DG拎

https://www.aeon.com.hk/aeon_awip/osg/customer/product.do?method=displayProduct&categoryUuid=2c908a213738ea350137ea0f22f00c5c&productUuid=2c908a215a10cd1a015b3d3da3df3a0b
感覺好似有分別

間房少插蘇
充完電話就咁充pad
懶得換

屋企間房有個拖版,4個有3個都係叉 產品
兩個iPhone 牛,1個iPad牛
不過充充充,充你老母咩
感覺好似有分別

間房少插蘇
充完電話就咁充pad
懶得換

不過充充充,充你老母咩

Sor 慣咗講叉寫充
咁用ipad嗰10w叉iPhone會唔會好快壞?
部mini 2用左2/3年終於
學生哥冇咁多錢一炮過俾

係咪是但一間都得,巴打係邊間買!?
感覺好似有分別

間房少插蘇
充完電話就咁充pad
懶得換

不過充充充,充你老母咩

Sor 慣咗講叉寫充

都想知會唔會有影響
利申:用ipad隻牛叉iphone同ipad
感覺好似有分別

間房少插蘇
充完電話就咁充pad
懶得換

不過充充充,充你老母咩

Sor 慣咗講叉寫充

都想知會唔會有影響

佢講得出黎應該得排比掛
另外我用iPad 上連登別有一番風味 係打字辛苦啲 不過Pro 9.7都幾食電下
呢排心郁郁想買ipad,wifi+cellular
同買張上網卡睇劇/波
考慮緊pro,同32/128
啱啱買左 new ipad 32gb

有冇人收我ipad mini 2 16 gb
利申 冇花冇爛 前後有貼

有性趣
TG: https://t.me/Jasonw0201
感覺好似有分別

間房少插蘇
充完電話就咁充pad
懶得換

不過充充充,充你老母咩

Sor 慣咗講叉寫充

都想知會唔會有影響

佢講得出黎應該得排比掛
另外我用iPad 上連登別有一番風味 係打字辛苦啲 不過Pro 9.7都幾食電下

我覺得iPad 個虛擬鍵盤應該要做多一個縮細版
闊過電話少少
平放打字嘅時候隻手指唔洗喺個mon上咁大幅郁黎郁去
想係日本買ipad pro, 計返平6舊水

請問有無咩要注意?
士多walk-in買唔買到ipadmini4?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞