2017 new ipad 用家交㳘區(3)

713 回覆
10 Like 1 Dislike
想由9.7換10.5/12.9
想問你地換完有冇話覺得變化好大?同埋抵唔抵換
想問藍芽KEYBOARD 用唔用到KAIBOARD 打字
想問藍芽KEYBOARD 用唔用到KAIBOARD 打字

多數唔得
望遠話唔十卜外置鍵盤
想由9.7換10.5/12.9
想問你地換完有冇話覺得變化好大?同埋抵唔抵換

9同12 好大,係用法上好大,睇你係咪要咁大個Moon

9同10就睇你需唔需要個Keyboard同筆,畢境都差成倍價錢
想問下如果想買部ipad黎睇notes溫書
應該買2017 ipad定iPad mini 4好
128GB教育價差三百左右
Mini細d拎出街好似方便d
但粒cpu又廢d
但粒cpu又廢d

2017啦 mini真係好耐了
但粒cpu又廢d

温書都係print notes專心d 好
但粒cpu又廢d

本身都係print notes
但有時mark低d野想出街搭車睇真係好唔方便
D書又厚又多
用6仔太細睇得好辛苦
Mark野又唔方便
所以先想出部ipad
豐澤 iPad Air 2 清貨減價,唔知仲有無貨
32GB $18xx
128GB $22xx
其他 iPad都有折
但粒cpu又廢d

本身都係print notes
但有時mark低d野想出街搭車睇真係好唔方便
D書又厚又多
用6仔太細睇得好辛苦
Mark野又唔方便
所以先想出部ipad

用緊iPad air 1
無筆好難mark note
見人用iPad 9.7/surface Pro mark得好輕鬆
32GB $18xx
128GB $22xx
其他 iPad都有折
32GB $18xx
128GB $22xx
其他 iPad都有折

32GB $18xx
128GB $22xx
其他 iPad都有折

32GB $18xx
128GB $22xx
其他 iPad都有折

巴打邊間,附近2間都無
32GB $18xx
128GB $22xx
其他 iPad都有折

巴打邊間,附近2間都無

琴日買左部32 $1852 抵到爆
今日打去同一間問話無哂

行又三間都冇 最後入左the new iPad
其實air2效能係唔係同new ipad差唔多
128GB 仲有邊間有啊
其實air2效能係唔係同new ipad差唔多

單核差D,多核差唔多
收iPad 5 128GB黑

Wi-Fi, 4G都可以

https://t.me/chris_yau
由10%電開始叉到去100% 要成5個鐘 正唔正常
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞