2017 new ipad 用家交㳘區(3)

713 回覆
10 Like 1 Dislike
想知大家部pad買返黎有咩用途?

我個人見佢而家3千零蚊有128gb,真係好似好抵玩。

但我自己如果買左又應該唔會帶出街,都係放屋企多,但係屋企我都係用電腦為主,其他野又有部電話幫手,所以買黎好似無咩用咁,我而家就係差個爆點就去買,但又諗唔到。。。

去廁所 AV

IPad冇防水
豐澤係咪都有?
Air 2用家一揸新ipad上手覺得勁厚
有無人IPAD有裝WHATSAPP 類似WEB版咁 但輸入文字果到比個廣告擋住左..
Air 2用家一揸新ipad上手覺得勁厚

yes 搞到無用套裸跑
新買笫-次要差幾内?
新買笫-次要差幾内?

2017年啦
有冇d咩必裝嘅apps/games推介下.
大家有冇加600蚊買保養

唔需要

祼跑再加Apple Care
爆moon $2000蚊,有Care 348

唔需要

爆 moon 2000 不如買過部新啦
新買笫-次要差幾内?

2017年啦

堅on9 問題
新買笫-次要差幾内?

2017年啦

堅on9 問題

你答佢叉12個鐘可能佢個心會舒服啲

btw
我自己就第一次就叉到100%之後再叉多半個鐘,但純粹係睇吓粒電有冇問題。

唔需要

你理解能力係咪出現問題,定係未訓醒

唔需要

佢應該係話爆moon(冇care)不如加幾百買過部新
支Apple筆,係咪真係好似廣告咁,寫得咁自然流暢?
想知大家部pad買返黎有咩用途?

我個人見佢而家3千零蚊有128gb,真係好似好抵玩。

但我自己如果買左又應該唔會帶出街,都係放屋企多,但係屋企我都係用電腦為主,其他野又有部電話幫手,所以買黎好似無咩用咁,我而家就係差個爆點就去買,但又諗唔到。。。

去廁所 AV

IPad冇防水

社科學生表示淨係打下文同整下ppt
跟本唔洗用到notebook
所以買新ipad 加個藍芽keyboard
又唔洗下下print 文件
又可以down app玩
如果唔係攞嚟玩嘅 跟本唔洗ipad啦
LM

唔需要

好彩有人睇得明

唔需要

所以佢咪話買左care就可以348
屌全世界豐澤都冇貨,忍唔住去左APM store出機

我都係去apple出
點解咁多人搵豐澤
Nplayer真係幾好用

直頭無得輸

係屋企Wi-Fi Share電腦D 片,部iPad給左無限GB
又有PIP

Pip?
睇多幾睇,先發現個mon分別好似好大咁,
見好多人講ipad 5個mon係非貼合,缺點就係可能會入塵等等,我想問而家iphone用ge係全貼合定非貼合呢?屋企有部4s,覺得都ok,5s,6s都玩過下,都ok的。如果差唔多就可接受

利申,未有過ipad,iphone
見好多人講ipad 5個mon係非貼合,缺點就係可能會入塵等等,我想問而家iphone用ge係全貼合定非貼合呢?屋企有部4s,覺得都ok,5s,6s都玩過下,都ok的。如果差唔多就可接受

其實唔特登比較係冇咩問題
入唔入塵都係講彩數
我2部air都冇入塵問題

iPhone好似由4s開始已經係全貼合
所以iPad個mon真係要落場望下先知啱唔啱心水
屌全世界豐澤都冇貨,忍唔住去左APM store出機

我都係去apple出
點解咁多人搵豐澤

貪credit card優惠或者百佳積分掛

其實唔特登比較係冇咩問題
入唔入塵都係講彩數
我2部air都冇入塵問題

iPhone好似由4s開始已經係全貼合
所以iPad個mon真係要落場望下先知啱唔啱心水

我係 air 2 轉 新 ipad,唔係特登去睇跟本冇咩分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞