2017 new ipad 用家交㳘區(3)

713 回覆
10 Like 1 Dislike
黎緊會唔會有新mini?諗緊買新ipad定mini4好
想係日本買ipad pro, 計返平6舊水

請問有無咩要注意?

影相會有聲
2千幾蚊日本都平600?
2千幾蚊日本都平600?

pro喎

請問有無咩要注意?

影相會有聲

iPad 有約何拎黎影相
有冇人知突然冇聲問題係味冇得解決

請問有無咩要注意?

影相會有聲

係日本買左部iphone 7 都係冇聲
岩岩買左部new iPad
想問下邊隻芒貼最順滑?
用黎玩音樂game

有無巴打有興趣?
想問下邊隻芒貼最順滑?
用黎玩音樂game

想問下邊隻芒貼最順滑?
用黎玩音樂game

閃魔唔洗講
個電量唔識跌既?同埋無show到獨立app用幾多電 是味有問題 我玩左陣monhunt無理由無扣過電
個電量唔識跌既?同埋無show到獨立app用幾多電 是味有問題 我玩左陣monhunt無理由無扣過電

真正核電

真正核電

我係咪買左部永動機?

真係好襟用
比著之前部mini 放一個禮拜已經自動熄機
mini2 trade得$650

邊度? trade返俾apple?

我trade 到$1200 wor

邊度trade?到1200
mini2有1200

你小明我又小明 點解

btw 你幾gb呀 我16wifi呀

邊度? trade返俾apple?

誠哥個間 apple我上網睇都係一樣

你小明我又小明 點解

btw 你幾gb呀 我16wifi呀

我係肥花賣,都係16 wifi
ipad air爆左mon,有無巴打有維修舖頭推介
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞