2017 new ipad 用家交㳘區(3)

713 回覆
10 Like 1 Dislike

連尼住做得好!!(其實係HKG+做得好)
iPad 巴打革命成功 繼續測試
望遠終於整好Split view

Ya, 轉頭番歸試

入左post 左邊個分頁會縮入去

有得set架
不過打直的話縮入去仲好
打橫就長期split view

打直的話左上角有個[[口]]掣,禁左就永遠Split
Nplayer真係幾好用

直頭無得輸

直頭無得輸

係屋企Wi-Fi Share電腦D 片,部iPad給左無限GB
又有PIP

直頭無得輸

係屋企Wi-Fi Share電腦D 片,部iPad給左無限GB
又有PIP

巴打們講既野。free version 都有?

直頭無得輸

又有PIP

點樣set架?

直頭無得輸

又有PIP

點樣set架?

Home Share 或者 Router Share。。。。Google慢慢學
買個有得Share既Router最易
LM
究竟買唔買care好
究竟買唔買care好

成日拎出街就買Lo
iPad無啦啦好難壞
唔知邊度有ipad 1 d 特價正keyboard 買呢
32 夠唔夠用 第一次買iPad 但用緊iPhone 唔知兩者對gb 需求既分別
買左個100蚊嘅藍牙keyboard
魔閃貼既時候入左塵
貼得好實
有冇方法掀番起除塵?
試過膠紙完全冇效

同埋啲氣泡係咪識自己走架?

咩app 可以填呢d pdf form
買左128gb太空灰 用緊黎留名
32 夠唔夠用 第一次買iPad 但用緊iPhone 唔知兩者對gb 需求既分別

我覺得iPhone 同iPad 最大嘅分別係
你會拎前者拍片影相同WhatsApp,食好多位
但你唔會拎後者咁做
個人黎講iPhone啲位係會唔覺唔覺用哂
iPad如果唔特登入歌/片打爆佢,黎黎去去都係咁

不過我覺得iPad長壽過iPhone(唔會成日換
買128預備捱多幾年冇死

我覺得iPhone 同iPad 最大嘅分別係
你會拎前者拍片影相同WhatsApp,食好多位
但你唔會拎後者咁做
個人黎講iPhone啲位係會唔覺唔覺用哂
iPad如果唔特登入歌/片打爆佢,黎黎去去都係咁

不過我覺得iPad長壽過iPhone(唔會成日換
買128預備捱多幾年冇死

我部32表示幾充裕
仲有大概18GB左右
有0.5GB Apple Music offline歌
另外再有幾集劇
大家有冇加600蚊買保養
大家有冇加600蚊買保養

唔需要
啱啱部機FREEZE咗畫面
我開機制+音量較細 boot機
之後一直畫面都係LOADING
點較
itunes 未connect 過, 佢要我係部IPAD度唔知點先可以CONNECT到
但係而家都冇畫面
啱啱部機FREEZE咗畫面
我開機制+音量較細 boot機
之後一直畫面都係LOADING
點較
itunes 未connect 過, 佢要我係部IPAD度唔知點先可以CONNECT到
但係而家都冇畫面

power 加home 長㩒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞