2017 new ipad 用家交㳘區(3)

713 回覆
10 Like 1 Dislike
由10%電開始叉到去100% 要成5個鐘 正唔正常

低於30 傷電 隨時叉最好
入手左32gb俾媽咪,佢用得好開心
入手左32gb俾媽咪,佢用得好開心

想問下如果想買部ipad黎睇notes溫書
應該買2017 ipad定iPad mini 4好
128GB教育價差三百左右
Mini細d拎出街好似方便d
但粒cpu又廢d

2017啦 mini真係好耐了

温書都係print notes專心d 好

本身都係print notes
但有時mark低d野想出街搭車睇真係好唔方便
D書又厚又多
用6仔太細睇得好辛苦
Mark野又唔方便
所以先想出部ipad

用緊iPad air 1
無筆好難mark note
見人用iPad 9.7/surface Pro mark得好輕鬆

我都買左部2017 ipad睇notes 有時split view咁睇都唔錯
一定好過mini,mini太細了~
jot notes嘅話唔一定要apple pencil 嘅 我淘左支筆返嚟 用落都ok
但粒cpu又廢d

D書又厚又多
用6仔太細睇得好辛苦
Mark野又唔方便
所以先想出部ipad

見人用iPad 9.7/surface Pro mark得好輕鬆

我都買左部2017 ipad睇notes 有時split view咁睇都唔錯
jot notes嘅話唔一定要apple pencil 嘅 我淘左支筆返嚟 用落都ok

支筆求link
有咩new ipad推介?
唔想要硬膠殼😣😣

行又三間都冇 最後入左the new iPad

突然咁平 都唔知係唔係次貨
[quote]有咩new ipad推介?
唔想要硬膠殼😣😣

[/quote有咩new ipad case推介?
唔想要硬膠殼😣😣

行又三間都冇 最後入左the new iPad

突然咁平 都唔知係唔係次貨

買new ipad有無邊到有優惠?

好似愈少電差愈好喎?
[quote]有咩new ipad推介?
唔想要硬膠殼😣😣

[/quote有咩new ipad case推介?
唔想要硬膠殼😣😣

Taobao買 30蚊包玻璃貼

好似愈少電差愈好喎?

google search ok
有人放the new ipad 32gb wifi??
pm me thx
但粒cpu又廢d

D書又厚又多
用6仔太細睇得好辛苦
Mark野又唔方便
所以先想出部ipad

支筆求link

求link
買左goodnotes,mark notes一流
但用啲cheap cheap膠頭筆,加埋寫字delay,感覺唔好
想問巴絲可唔可以用教育價係士多買機?
定一定要AOS?
AOS發現有壞/崩都唔可以換機?
想問巴絲可唔可以用教育價係士多買機?
定一定要AOS?
AOS發現有壞/崩都唔可以換機?

可以store買
我都係咁

雖然話個app唔準 但有無咁快扣左1%

你又知唔準 買左幾耐

仲係100%
呢隻啱啱到手,平閃記一半,但夠滑
air2钢化膜ipad pro9.7苹果平板5/6蓝光ipadair2/1保护新ipad2017 http://detail.tmall.com/item.htm?ut_sk=1.Vf1vjlzZnRkDAPHlHwsmDRYz_12500477_1492517747.Copy.detail&id=39225667714
冇性器送,用門較大法,diy 真係唔難
https://youtu.be/f5zU1KtBQB4

買左防藍光個隻,個畫面黃黃地咁
有無套同筆推介
請問各位巴打

用google drive 離線下載咗好多MP4 movie落黎睇,依家搞到幾十GB留咗係Google drive 既apps的「文件與資料」入面

請問我點可以清除咗呢十幾GB既暫存
請問各位巴打

用google drive 離線下載咗好多MP4 movie落黎睇,依家搞到幾十GB留咗係Google drive 既apps的「文件與資料」入面

Delete google drive 再裝過
請問各位巴打

Delete google drive 再裝過

有冇第二個方法?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞