2017 new ipad 用家交㳘區(3)

713 回覆
10 Like 1 Dislike
我就岩岩出new iPad
心諗上下連登
唔駛咁勁
加上價錢差成倍
我用兩年再換到時既 new ipad
機能都勁過今年既 pro

咪又係用唔到Apple pen

iPad Pro 個精粹係支筆
心諗上下連登
唔駛咁勁
加上價錢差成倍

大家用支筆做咩多?
買左2017 ipad 再買多部pro 未買筆 支筆好貴
心諗上下連登
唔駛咁勁
加上價錢差成倍

大家用支筆做咩多?

procreate, notability
其實唔畫野 真係唔知要支筆黎做咩

你仲expect d咩,筆就係筆,佢只係一支digital筆
唔係art撚都可以用黎takes notes,手寫中文,寫math/sci notation,markup PDF,畫diagram等等
估唔到mini 2仲值1150,即trade入左32 wifi,個mon大左睇pdf方便好多,不過拎上手係有啲重
DG 128GB減$250,好過上網買學生價

依家仲有無,想出
其實如果都係拎黎上下網,睇下youtube煲下劇
係咪new ipad都夠用

緊係a9仲夠力行11

緊係a9仲夠力行11

因為我見又出左10.5,但係又要5,6k
所以1516唔知買邊部好
估唔到mini 2仲值1150,即trade入左32 wifi,個mon大左睇pdf方便好多,不過拎上手係有啲重

邊度trade

邊度trade

胃信,不過我屋企用多,無花無崩先無扣錢。
假如你有崩花就要有心理準備俾佢哋扣

邊度trade

胃信,不過我屋企用多,無花無崩先無扣錢。
假如你有崩花就要有心理準備俾佢哋扣

又花又爆角mon😑
ipad3拎唔拎去trade好

緊係a9仲夠力行11

因為我見又出左10.5,但係又要5,6k
所以1516唔知買邊部好

同你一樣情況

我部用黎做緊duet display, 遲d得閒JB做模擬器專用機
有冇人淘過smartcover
我部ipad with retina display (姐係4) 用左4年都無問題 不過得16G 唔夠用 同埋開始有d慢

諗緊襯佢仲值5舊水trade 部2017 new ipad

不過我想知其實個display quality, ipad4 同呢家新個部ipad 有無分別

我部用黎做緊duet display, 遲d得閒JB做模擬器專用機

ios9 jb有咩玩
new ipad (非pro)
都唔知升唔升11好
都唔知升唔升11好

睇定d先 宜家都係beta version
都唔知升唔升11好

到正式版應該a9順。咁多新功能緊係升
都唔知升唔升11好

到正式版應該a9順。咁多新功能緊係升

beta 2已經順左好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞