2017 new ipad 用家交㳘區(3)

713 回覆
10 Like 1 Dislike
mini2 trade得$650

我trade 到$1200 wor

你小明我又小明 點解

btw 你幾gb呀 我16wifi呀

我係肥花賣,都係16 wifi

咁都叫trade咩
mini2 trade得$650

我trade 到$1200 wor

你小明我又小明 點解

btw 你幾gb呀 我16wifi呀

我係肥花賣,都係16 wifi

咁都叫trade咩

我想問有冇人部機有時會冇聲
要重開先有聲

琴日又一城入手128gb
有無人部pad同iPhone 唔同步
搞極都搞唔掂 信息 wifi果啲都唔掂
利申 iCloud 同步左 鑰匙圈已開
知唔知出面pro9.7 rose gold 128gb wifi收幾錢
係日本買ipad 個差電器番香港用唔用到

真係好襟用
比著之前部mini 放一個禮拜已經自動熄機

apple 100去99%係好耐的

New Ipad 咁快得翻96%
Nplayer真係幾好用

直頭無得輸

係屋企Wi-Fi Share電腦D 片,部iPad給左無限GB
又有PIP

Pip?

我6s plus用nplayer 電倒水到20分鐘40%-》12% ipad會唔會?

ipad核電
想要部 ipad 32G Wi-Fi版

有沒人賣?

tg:BBbosy
有邊隻計數機app好用
係日本買ipad 個差電器番香港用唔用到

自己換返個3腳插就ok
有冇人
玩完唔岩玩 想放
32gb wifi

Tg: teatea0901
有嘢想問下各位,我準備入手new ipad,但係網上行續約送咗張電話卡連4g,如果我買cellular版用唔用到架?
前日訂2428$已送到

32gb夠用?
有冇人知Logitech個slim folio幾時出
用左30mins
待機21h
仲係100%
痴線
用左30mins
待機21h
仲係100%
痴線

ipad待機其實唔用得多電
有嘢想問下各位,我準備入手new ipad,但係網上行續約送咗張電話卡連4g,如果我買cellular版用唔用到架?

應該用到
其實32GB 夠唔夠用?
其實32GB 夠唔夠用?

如果唔會長期擺影片我覺得夠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞