2017 new ipad 用家交㳘區(3)

713 回覆
10 Like 1 Dislike
大家用咩case
想問下個Mon用落係咪真係太差
DG 128GB減$250,好過上網買學生價

用落唔覺同air2有咩大分别啵

利申:同阿媽部air2比較過

第一部iPad/未用過Air2
其實可以唔理
你地部new ipad有冇漏光問題
雖然唔太明顯,夜晚熄晒燈睇小說會見到
買唔夠14日去唔去換好
買唔夠14日去唔去換好

漏光好正常
買唔夠14日去唔去換好

漏光好正常

唔係一個位,係四個角位都有漏,算唔算嚴重
ios 11
剛升11 全部功能support

洗唔洗back up????
有無大佬比較下邊部抵買?
9.7pro落左架,但佢有無減價呢?

128新ipad同64 10.5ipad,差千七蚊,又值唔值得上呢?
有無大佬比較下邊部抵買?
9.7pro落左架,但佢有無減價呢?

128新ipad同64 10.5ipad,差千七蚊,又值唔值得上呢?

千七差太遠喇
落鋪頭睇下有冇平9.7執仲好

洗唔洗back up????

Back曬

係唔係全部32bit apps都收皮開唔到?
我有iPad5不過心陏緊部10.5 pro,不過如果行iOS11無閹functions就可以慳番舊錢去買iMac
ipad pro 10.5 係咪冇得免費用Microsoft office?
想知Drag and drop support 2017 new iPad?
有無唔用mon貼既巴打
岩岩今日出左機, 順便買埋smart cover, 但係未貼mon貼
唔知貼唔貼埋好

有無少少lag

有無少少lag

No lag

drag drop都有?

係唔係全部32bit apps都收皮開唔到?
我有iPad5不過心陏緊部10.5 pro,不過如果行iOS11無閹functions就可以慳番舊錢去買iMac

我用新ipad
特登入黎講句痴撚線
二千五仲要有得玩埋ios 11
on99
特登入黎講句痴撚線
二千五仲要有得玩埋ios 11
on99

岩機啱啱出唔通唔poet 咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞