屌 點撚解呢間「黃店」唔係食緊人血饅頭

1356 回覆
148 Like 1051 Dislike
張海報係over 左

同老闆反映下應該會改
屌撚左藍店未?
其實你同個老闆講 再睇佢點處理
會好過直接上嚟屌 驚其他黃店驚咗
不過都明點解嬲 一齊改進啦
樓豬唔去做藍屍鬥藍真係嘥晒
食撚咗黃店野, 黃店收咗錢就要拯救世界報答香港人是基本吧
試下唔好成日批鬥先
黃又話黃 藍店又要罷食
出街可以食啲乜
你個腦真係裝草,搞黃店只有兩個options?
咁做變左主題餐廳
講事實又分化撚
成班唔願面對現實
中呀
樓主選擇性回覆。
咁我使唔使幫你老豆屌埋你老母嗰份
我諗個重點衰左係玩主題 配曬色 靚graphics 搞靚branding
但個branding係啲 死得不明不白嘅義士做襯托

其他黃店播歌 有文宣有捐錢箱都無咩問題...
我會去支持呀咁點?
你係咪帶唔成風向下一步直接去搞鳩佢?

上黎玩批鬥 平時開埋啲垃圾POST
問你做過乜半句都答唔出樣樣都冇份
樓主除左屌人唔撚識其他處理方法
依家啲五毛又分化得幾叻
貼同唔同唔係得兩個options ?
貼一半 ?
死開啦,我講a你講b,不如你又答吓我點解消費已故義士冇問題?
講真如果我開黃店,我都唔會貼太多文宣
因為太多文宣個感覺壓力好大,會好似令到自己無時無刻都處身於示威現場咁樣
佢整呢幅畫出黎又唔係叫做吸引人關注件事
貼poster就得畫出黎就唔得咩料
你咁講全部黃店唔洗貼d 文宣係門口啦
求其up一間大角嘴既餃子店 一大張上面既poster post係門口添
支那寶我當係賺埋藍屍&港豬&支那人錢,但播tvb真係接受唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞