屌 點撚解呢間「黃店」唔係食緊人血饅頭

1356 回覆
148 Like 1051 Dislike
又黎

不如多D屌中共食George Floyd既人血饅頭 好過喺度浪費時間捉鬼
煲底見係願望
但係唔好打邊爐一鑊熟得唔得

比人曲返轉頭
姐係喊哂口跪哂係度你就ok?
我覺得睇歌曲風格
和你飛 明天呢啲就ok嘅
願榮光呢首其實咁莊嚴
係咁播真係有啲怪
其實咁樣都幾好啊
如果加返個上香區
咁大家就唔使個個月都去將軍澳啦

店主真係用心良苦 大家俾啲掌聲
分化post 拉
Block啦 廢文
推推推
睇佢哋FB都冇用過任何一位手足做宣傳
純粹畫幅畫
咁樣真係算消費緊手足同食人血饅頭咩
另類文字獄? 唔撚岩你心意就人血饅頭?
開火鍋店 賣點唔係食物
你入佢page 根本無講過自己食物有乜賣點
咩靚肥牛呀 新鮮海鮮嗰啲 全部無

即係佢唯一賣點係:黃

有無見過正常食肆賣點唔係食物 真係好撚笑
好心老老實實做生意啦
成日出抗爭post都唔宣傳吓自己食物

唔撚好同我講乜嘢記念
咁撚有心想記念 你唔諗吓其他嘢搞
淨係叫人嚟幫襯 嚟打咭

何況有邊個黃嘅會唔記得哩啲事?

即係佢想用黃嚟搵錢only
當然 要盲撐話總之黃就唔好屌 甚至要去幫襯
就各人鐘意啦

總之我就唔會俾錢哩啲人賺囉
大把其他無咁居心叵測嘅黃店等住試
多謝樓主
令我決定以後都食富臨
如果再講人血饅頭,不如成個黃圈摺鳩咗佢算啦
https://lih.kg/2055146
唔明屌乜撚
咁首先要問下你點解覺得要放班死難者同傷者嘅畫係度?紀念佢哋?幫佢哋爭取公義定係純粹make noise俾人打卡?
你咁講其實間間都係人血啦
係睇你接受程度啫
咁個所謂程度係由你定嫁??咩程度就食得咩程度唔食得?
畫個畫,又唔係直接現金流,咁都要批鬥
你咁大義你上街畫幫手做下文宣
搵幾個人去fb好聲好氣建議下囉 喺度屌晒老母做乜 有錯你都要比機會人改㗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞