屌 點撚解呢間「黃店」唔係食緊人血饅頭

1356 回覆
148 Like 1051 Dislike
大撚把黃店執笠
其實只要移除咗幾位死者/爆眼少女個樣就無咩問題
幅畫好靚 偏偏佢個focus就放喺呢個人上面
好文宣 值得一推再推
拿 自爆喇露底喇
樓主有冇同個間店反映下?
呢個時勢係中小企都告急㗎啦,咁係咪有啲人會打著金店/黃店嘅旗號盡地一鋪呀on9
得香港加油同煲底見 真係好扮黃feel
做多咗啦
唔係
將兩個走咗嘅人放上壁畫度係唔太好,但如果可以令人吃喝玩樂同時仲記得曾經有人犧牲過警惕都冇乜大問題嘅
你又知老細係消費緊?
如果佢係良心老細出錢出力救義士?
甚至可能佢係義士?
你憑咩覺得佢無資格消費場革命?
講撚好多次勿鬥黃
有心機有時間有淨錢你做乜都好
玩內鬥就一定唔好
就算真係消費都好,無人話消費場革命必賺
有好多黃店都告急或者執左
你充其咪話佢畫左佢地大頭唔適當
但一來無限上綱就係你唔生性
香港人不嬲都濫用呢個詞語
你最大問題係一黎就屌晒人老母
識唔識咩叫「不完美可接受」?
如果佢唔改善你先屌佢啦,你一黎就屌人好好咩?
請起底

樓豬鬥完蘋果
鬥英國
鬥完英國

鬥黃店

Attention whore? 熱狗🌭️?
其實佢咁整個文宣係鋪頭先係可以永久有個地方公開紀錄依年發生既事

係街頭已經貼唔到文宣

開博物館又唔可行

唯有有餐廳既一面牆, 結果又要比同路人批鬥

你話d黑警對住佢地就食唔落飯姐, 自己人, 見到就更加提自己唔好忘記

唔好貼依d, 請問咁應該貼咩好?

係咪要唔好明目張膽地黃, 是但貼個香港加油你地先開心?
其實一句 你唔會幫襯咁咪得
有咩好屌 站在道德高地係到講講講
你會唔會話係街貼文宣 影響翻工心情 唔好貼呀

有人覺得係art係裝飾咁咪由佢哋

利申覺得冇問題 一直有黃鋪都係放明信片
將啲餸名改做同五大訴求有關

黃得濟又俾人話人血 連登仔好柒煩
建議樓主唔好一開波就屌,多個自己人好過多個敵人,提點佢咁樣會令人覺得唔舒服叫佢改就可以了。
呢個post 都唔知應該正皮定負皮好
我覺得開左間咁既野都算
慘在有一班人真係會去食而覺得冇問題
豬邊度都有,不分黃藍
#白事當紅事
拆左幅畫吧啦
有幾縱容呀,你個方法有問題呀

講真,貼兩張memo紙就當黃店好未?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞