屌 點撚解呢間「黃店」唔係食緊人血饅頭

1356 回覆
148 Like 1051 Dislike
依家?
你星期5-6-日出去食飯
屌間間排長龍
如果你話細鋪冇生意咁你贏
真係落好重本,你會想像到成班合夥人喺背後設計嘅過程,哎呀,呢道菜式點可以再黃啲呢?點樣緊扣返抗爭呢?點樣玩食字呢?

好撚造作屌你老味
你條分化撚講乜嘢?

#曲
返去由小學讀過啦,咁撚基本嘅邏輯都唔識
富貴險中求呀屌你老母,呢個時勢你話無人扮黃黎cap水講都無人信啦

利申:冇話煲底係
依家飲食業先好搵
多間黃台開分店、請人,例如龍門、觀塘光榮、申子
龍門直頭現金出糧求人
東歐餐廳請極都請唔到廚

依家五六日有質素黃店一定要預約
walk-in 大機會冇位,例如青花、LLB bistro、cafe Zense

如果生意難做應該係反思佢地食物質素 / 賣野唔岩市面
真 大撚把忽然黃出黎cap水
我都唔知有咩好屌
為左幅牆係到大造文章,唔做正經野
同港共為左立法會玻璃一樣
一陣無人理
兒登仔又要開post :「屌哂你哋老母!黃店無人再幫趁?!」
係咪on撚9
乜都話鬥黃
依家話佢唔夠黃咩

明明講緊道德問題
將心比己啦
你係周梓樂屋企人
你坐低食飯見到自己死咗既仔俾人當係生招牌咁做裝飾 你有咩感覺呀

係咪覺得好撚光榮自己個仔可以幫人賺錢?
同呢班黃衛兵講道理嘥氣啦
繼續捉鬼下年就可以光復香港,煲底見
收皮啦
屌你老母 打手撚
又想食人血饅頭條水
屌你成年都未甩P
下你冇食過以前間漁一咩
佢地都係咁樣整文宣牆
我又覺得冇咩野 係呢到我會覺得係個文宣做得好靚
唔可以單靠啲文宣放餐廳就話人人血饅頭
唔係單靠表面就評人地
你拎住人地個P黎打飛機都改變唔到你剩係網上一條龍既事實
你老母臭閪,搏宣傳搏上位都有大撚把方法,係咪一定要用死者?尊重兩個字點寫?屍骨未寒呀屌你老母
仲細咩你
大造文章、別有用心、說三道四...建議你背曬呢堆四字成語去考支國口交部
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞