屌 點撚解呢間「黃店」唔係食緊人血饅頭

1356 回覆
148 Like 1051 Dislike
請善用不推文回覆
呢張簡直係智力測驗嚟
啲野貴平時火鍋店一倍
飲血
樓主5毛啦,咁落力打擊黃店,又唔見你解釋下點打擊藍店?

啲藍店夠吸咗香港人咁耐/咁多血,啲人血滿瀉咁滯,唔見你做下嘢?

間鋪咁裝修係有問題,但俾啲有建設性少少嘅意見,改善下都可以啦,唔駛一棍打人落地獄呀?
分化係對家同支共最鍾意做嘅嘢,冇成本又可唔食花生睇你班傻仔自己打自己

一開始嘅核彈都唔割到變而家一隻字都即割就知對家做得好成功
放心 分化撚樓主一定唔會覆呢啲止戰嘅comment
64 唔駛提你又記得?

戇鳩仔
屌你老母 嘉年華
播榮光有咩問題
Show Blocked User - 怒人甲乙丙

正呀屌你老母,原來煲底見係講緊打邊爐,我誤會左個意思成年!
Show Blocked User - 係!各位網友!
樓主有少少似5毛
你地慢慢批鬥同路人
總之我會照食黃店

黃衛兵入黎睇
到時一大班人高高興興有講有笑咁食野
係D畫像面前變到格格不位
屌你 咁人地係做緊打邊爐生意嘛大哥

黃衛兵自己睇
嗰啲你po相po證據開名就得
無證無據你講咩都無用
真係笑撚死
點定義亂搞紀念?點解個撚個月搞追思會就唔係搞亂?點解喺條街燒嘢比手足就唔係亂搞?你覺得呢啲場合就好撚有畫面好好睇?我唔覺喎 咁我使唔使開post屌鳩班人?點解黃店貼個樣出黎就係亂搞?呢個post大把人都話唔覺有問題喎 你覺得有問題就唔做得?邊忽膠化?兄弟爬山?各有各做?大搞黃色經濟圈?唔好笑大人個口啦叫完口號就返屋企打飛機啦喂 垃圾
超級認同
覺得呢到好多人都真心比意見同批評
但一發聲就比人話五毛 有個仲誇張話係黑警用被捕手足電話帶風向
同支那維穩有乜分別 係到自己呃自己 見人同自己唔同意見就話人係鬼 根本正常討論唔到 郁d話人係五毛班人先最奇怪
同埋間鋪真係過左火 d人話間鋪請加咁多抗爭元素一定好深黃 我個人覺得間鋪只係當彥琳同周同學係marketing咁宣傳
老闆咁夠膽示黃
又落咗咁多心機
大家係應該支持
唔係乘機鬥黃

你話人之前, 不如問佢點解咁設計好過啦
真係想佢改善既, 直接同老闆講 唔該
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞