屌 點撚解呢間「黃店」唔係食緊人血饅頭

1356 回覆
148 Like 1051 Dislike
不如講下你自己目標係咩 咪又係靜係識鬧人熱狗
快啲book 位食個水煮彥霖湯底懷緬下,壯大黃色經濟圈先推動倒民主進程 你咪咁熱狗啦
人血火鍋?
無民主咪無囉
而家班泛民騎劫晒啦,仲有乜撚希望?
我就唔靠美國救我自己三餐溫飽,唔似班熱狗無所事事,有啲連份正職都無,得閒無事出嚟引戰
利申- 前熱狗,而家係藍絲
送你4隻字 屌你老母
我目標係黃絲藍絲熱狗慢慢打,我係後面做稻草等收成
話自己藍絲但前幾個留言先話人屌同路人
諗好啲理據先再嚟引戰啦
通常懶有智慧 以為自己睇透曬嘅人先最好笑
我要咩理據?我入嚟放低圖食花生睇你地點戇鳩嘈炸
用死傷者做主題真係天才諗法 我入到去都唔知喊住食定係笑住食好 用下個閪腦先至好學人做生意得唔我
係呀。但事實熱狗黃絲都係呢類人。
大把打卡撚中意呢啲鋪
真心出黎整碟梓樂高級手切牛吹兩支大啤,再去同義士張相自拍打卡擺上fb 俾朋友睇先維持倒抗爭熱度嘛
無錯喇。開開心心人血完第日咪又痾返出嚟
算啦樓主
就算你講嘢本身係有道理
部分兒登仔入到嚟見到個負皮數字都會覺得你錯哂
未贏,所以?
你。未。贏。呀。白。癡

連登就係一班蠢人塘水滾塘魚,愈傾愈蠢 ...
完全平行世界

Fb果面係有二常生活嘅正常人

連登係一班幼稚蠢人24小時癡實個網、冇自己人生,互相係度J
挑咩起事端,藏污納垢唔係黃絲嘅價值

錯就屌,糾正

咁大個人成長少少,學識接受批評同改善
依班撚樣係濫用 核爆都唔割
殺狗,肢解都唔割
抗爭嘉年華化,我由14年928割到依家

屌你把口就話革命,然後天價火鍋當「同路人」係水魚咁劏,
班同路人食完仲要V曬手合照

咁依家你哋又係咪同犧牲嘅手足割呀?
仆街啦

煲底見個definition變咗去 「煲底」食天價火鍋

你班撚樣個閪腦燒到幾撚short先可以覺得ok
未贏 咁記念乜嘢?

個原理同波蘭人係德佔區開返間 波蘭起義記念餐廳

不過算啦你哋咁撚蠢又唔會讀多兩本書,對牛彈琴
店主整個陣應該真係冇諗咁多掛
有point先出黎吠啦傻西同你唔同立場就代表讀書少?連最基本尊重人都未撚學識,唔見得你有讀過幾多書,你老豆老母生到你咁撚冇家教,佢地都應該賤種生蕃黎
駛尊重你件支那被狗屌出嚟嘅支那仔咩,返去瞓啦
係度吠埋啲狗話,你條垃圾有學識就最少舉到一個例子收我皮
而你只係狗屌出嚟嘅支那賤畜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞