屌 點撚解呢間「黃店」唔係食緊人血饅頭

1356 回覆
148 Like 1051 Dislike
我已經先知原來一早有人咁做
而家
入場券 concept清

e.g. 環保♻️
佢地樣都都比人印左幾十萬張卡紙 全香港都識
又唔見你話灑鹽
灑鹽還灑鹽 饅頭還饅頭
你可以話間店饅頭 但係鹽就一早灑緊無停手
推此個
邊個再講人血饅頭,邊個就係共匪、離開反共勢力。
又係鬥黃 叫乜撚上海仔呀你 叫黃衛兵啦DLLM
黑奴紀念餐廳,懷念黑奴食物真係冇問題。
美國佬搞緊撐黑人商店app
好撚痴線 啲人見到佢地仲食得落?
如果再講人血饅頭,不如成個黃圈摺鳩咗佢算啦
https://lih.kg/2055146
好多黃店都有佢哋嘅文宣poster 咁呢間只不過放大咗啲文宣
呢個算係最有邏輯嘅comment
不過而加槍口最好都係對外
美國人喺美金到印住華盛頓個樣係咪又唔尊重
有冇人問過美國人洗錢洗得安唔安落
幫你記住手足有乜問題
廢事你班人上連登講XXX冇人提 初步滅聲計畫成功
老實講 對住已故手足banner真係唔係好食得落野
呢個係間舖要改既地方
大家去俾下comment睇下佢肯唔肯改
我唔覺得一開波就要話間舖食人血饅頭
露底啦五毛先會咁講野
而家先知咩
大把新開實店/網店 打住自己係黃店嘅旗號
賣假貨 賣大劣野扮外國入
咪又係照有人撐
樓豬表示:唔鬧得呀

同意 完全唔適合
起佢底唔係第一次話人人血饅頭
唔應該為左製造和平氣氛而刻意避開該批評既位
咁樣只會令問題愈黎愈嚴重

無論你係咪做餐廳 就算唔係都好
都唔應該隨意攞死者既相咁高調地揚
黃店餐廳係營造緊一個快樂既氣氛
你將人地既死忌元素擺係鋪入面就唔係咁合適
亦都會倒吊顧客胃口
除左唔尊重死者本身 亦都唔尊重其父母
平時人地搞既喪禮都好低調 目的就係令死者走得安息
我地搞既綽念集會都係默哀
成件事本身係好沉重嚴肅既
點可以為左黃店攞黎宣傳而擺果兩個人上枱呢?
唔叫唔尊重咁叫乜?好明顯佢地幅畫太過兒戲化成件事

我唔會屌佢 只係希望佢見到果個po之後換過文宣策略
而且出面主題咁多 你鐘意連狗連豬乜都得
唯獨唔好攞死者或手足開玩笑
我屌你老母佢依家唔撚尊重死者呀
係咪黃就大鳩曬呀
如果純粹因為食物唔好食攞上黎批鬥就話屌走同路人啫
佢依家攞死者幅畫做招徠
同班港豬係太子靈堂前切生日蛋糕歡呼有咩分別啊
唔尊重手足或者呃錢 間店無論藍黃都要屌架啦
關鬥黃乜撚野事呀
手足死得咁慘 你地仲呼吸有冇尊重佢地
你班友真好難應酬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞