屌 點撚解呢間「黃店」唔係食緊人血饅頭

1356 回覆
148 Like 1051 Dislike
你搞清楚先啦,我係cap你地黃衛兵啲圍爐group黎俾返你睇呀
幾時畫同攞嚟做經營餐廳係兩回事…
貼左先啦 你話玩stat 嘛
好撚嘔心
stat你老母咩,咁撚蠢仲同我講stat
依家d人咪話呢幅圖做餐廳裝飾 有唔妥嘅地方 有爭議
更換返 事件解決
平時啲天橋啊 牆啊
全部a3 size 彥林同梓樂大頭相
有啲仲n張加埋痴個大型版大頭
仲大過依個好多啦
你唔鬧埋個啲人?

蕃茄師兄啊 其他黃店啊
牆身痴文宣都有彥林同梓樂
係多咗啲字啫 有分別咩
你唔去屌蕃茄師兄同其他黃店?
依間嘢一定係做唔長,老板有十幾個,諗住掠一筆就走,大家睇路
又鬥黃
真係唔怪得之共產黨拎幾隻五毛出嚟就收晒我地皮
照屌,不嬲唔認同選個弱智仔陳梓維做,黃大曬,搵條弱智仔做都痴
你這思想搞到黃同對面一樣低質
所以你咪無恥lo,弱智,根本幅圖就有問題,死都要盲撐
姐係嬴左就justify呢D野係可以做?
咁點解未嬴之前唔可以做?
仲咁大聲話人白痴 不如分享下你有咩洞見
定只係純粹潔癖
咁又想問下宜家用抗爭做題材拍套戲 出首歌
又算唔算係人血啊?
真係塘水滾塘魚

D人唔做到出面又話人唔參與無貢獻
宜家有人做到出台面 又屌人人血饅頭
我都希望你做得比呢間黃店更多
好過唔少人明明食住人血饅頭但乜都唔做
一邊享受住由一堆手足/前人比人拉撚左換黎既自由同真相
一邊就開呢D post
唔好提了 過左去
請尊種721 831 10月1
所有受害者
提71食得落飯了
贏左對住佢地黎唱歌,打j都得啦
到時咁開心
而家唔好提了
咁唔提點宣傳?是旦啦
撚知咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞