屌 點撚解呢間「黃店」唔係食緊人血饅頭

1356 回覆
148 Like 1051 Dislike
人哋做生意有成本
連登仔開po有咩成本
一味淨係識屌
屌完自己人就光復到香港?
自己人做得唔好一嚟就要屌?
講嘢冇成本就喺到鳩up
屌你老母
今次我個stance係覺得牆紙無乜野,而有野都唔使開post屌,態度都可以constructive,而唔係千沈百踩。因為呢啲post最易有兩極反應,最吸引眼球,最傷士氣
話自己係黃店其實都係商業包裝都係拎抗爭搵錢,咁我哋以後一齊罷食所有自稱係黃店既啦好冇呀?
上面嗰啲話咩「無問題 因為要記住死咗嘅手足」嘅兒登仔
係咁易唔記得嘅 咁你不如直接將周梓樂陳彥樂嘅相黐喺自己床頭到
岩呀 幫手拉啦
如果用抗爭黎搵錢就有問題既話唔該你屌哂全部話自己係黃店果班先
淺黃店︰屌佢老味一張大poster/ 文宣都無 咁都叫黃?
深黃店︰黃既洗能咁出腸咩
屌你地真係得啖笑
我係狗隊會笑柒連登仔囉
大家都商業機構分乜春
可能真係睇得太多呢啲偏激到爆嘅po反而睇野冇以前咁偏,反而識得放長雙眼咁俾完建議再觀望先再決定下一步點做
傻鳩樓主睇唔到
真係無聊

如果要將整一年嘅運動集合響一幅壁畫
要有齊所有元素 咁有佢兩個有乜問題
唔紀念又話忘記人哋
畫出嚟又話傷口上灑鹽
真係好撚矛盾

最撚好笑係走黎鬥黃
鬥死晒啲敵人先好走來內鬥啦仆街

最撚無聊係渣哥係咪要做大台, set standards?!
又批鬥
我屌你老母
請善用不推文回覆
【心態武裝】大家有冇認真諗過咩係人血饅頭?
https://lih.kg/2002854
放唔放得唔係你講,個運動持續左咁耐都味識個遊戲規則?你唔代表我地,我亦唔代表你地,各有各做,唔鬥黃真係咁難?

味光復就係到玩另類文字獄,唔岩你心水就人血饅頭
其他野無問題,支持,但睇完幅畫真係唔好意思開心食飯,因為佢提醒左我地,有好多同路人為左我哋付出好大,我地仲好意思係到大魚大肉咩?
pin啦
傻閪樓主
好老實講,如果呢間餐廳咁都有問題,我幾肯定全部有連儂牆嘅餐廳都有問題。仲有全部黃店都肯定有問題,因為佢地借抗爭名義賺錢。

如果樓主想屌嘅,唔該第一間就屌左水門閪先啦
望到其他餐廳連儂牆啲memo紙你又唔會覺得沉重?一定要靠人命你先繼續有心抗爭?
你智障係咪有少少問題
成個黃色經濟圈就係緊拎抗爭拎政治取向做賣點
想搞大經濟圈去抗爭 又唔比人用抗爭搞大經濟圈
係咩玩法?
真!仲有成堆傻閪喺度屌佢幅畫
人唔人血就求鳩其啦
反正周梓樂家人一早話想低調
黃絲咪又係個個月搞追悼會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞