屌 點撚解呢間「黃店」唔係食緊人血饅頭

1356 回覆
148 Like 1051 Dislike
因為佢食緊人血邊爐唔係人血饅頭 好似係
算啦,條兒登仔連人地煲底自己official回應嗰個post都可以覺得無代表性唔count,cap埋俾佢睇連自己精挑細選揀出黎有利自己嘅圍爐post都有好多人唔係企佢嗰邊又話唔算數,一味死話自己先係主流,呢啲泛登仔同藍屍真係冇撚分別
我都覺 睇倒幅畫個心梗住梗住 相信坐底食嘢唔會敢望幅畫
咁煲底自己official回應個post夠代表性未答左我先啦

同埋,睇黎你真係完全唔明我cap出黎嘅用意

建議巴打真係返去由小學讀過,我唔想再解釋喇,你真係成個弱智仔咁
我仲突登拉上去睇下咩論點咁巴閉
又係同你一樣咁on9
只揀撐自己既comment睇
所以好怕d貼滿文宣嘅餐廳
人地official回你地會轉
唔代表你地批鬥性攻擊係岩呀
仲敢問人地閱讀係咪拿u
懷疑你alevel都未揀讀到
鬥夠未?屌你老母
下下講教育程度
你讀到邊 講出黎比大家羨慕下 ok?
個老細好明顯將抗爭當商業產品去做
係咪五毛就唔敢肯定
中意唯我獨尊就一定啦
開始明白點解啲藍店唔肯入黃圈
睬你都On99
Why not😂
揀撐自己嘅comment睇,同真正民意真係企呢邊係唔同㗎選擇性失明嘅係你,都話連你post出黎覺得有利於你嘅圍爐group都有一半反緊你,真實世界可想而知,你死唔信無計㗎喎,同藍屍到宜家仲覺得自己係主流一撚樣

我講你就話唔信啫,宜家幾個旁觀者都笑鳩埋你一份又話人咩論點咁巴閉
點解你班仆街仔可以又要經濟mix抗爭
但又覺得人太經濟考慮
不如轉做黃色慈善圈算撚柒啦屌

1059個嬲
當五五波
貼埋你個邊link 我地睇睇
無晒底線 黃同藍嘅分別就喺呢度
都係嗰句,邊個選擇性失明、邊個井底,你睇吓出面啲comment,睇埋share嗰啲人絕大多數講緊咩,咪一清二楚囉
嗚嗚嗚.....哩舊肥牛...哩舊肥牛...好好食呀...嗚嗚....大家..大家飲杯.
笑左,嬲淨係可以解讀為反對個樓主,咁蘋果出post反對國安法,啲人俾嬲係咪嬲緊肥佬黎呀你真係好撚反智,唔係扮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞