屌 點撚解呢間「黃店」唔係食緊人血饅頭

1356 回覆
148 Like 1051 Dislike
我當你做左好撚外野 你放咁多死去同受傷嘅義士係打邊爐後面個牆
呢樣真係冇問題?打住邊爐紀念?
點解總係要鬥黃?
其覺得有問題,不如私底下同手足提出
真係解決唔到,先公開討論一下啦
藍店又唔見大家去講
一車車所謂黃絲搭黨鐵又唔去講

一車車所謂黃絲用八達通又唔去講
佢地行出黎俾狗射俾狗打俾狗拉俾紅官屈
然後你坐係房嘆住冷氣望住壁畫打邊爐
成個畫面出哂黎
樓主咪老闆囉
oh..乜原來抗爭女係主體入面既內容就唔會唔尊重死者
根本囉黎講
印十幾萬張卡紙係為左令大家唔好咁容易忘記,等於坦克人每年都要貼一次一樣道理;
但會唔會係將被跪壓致死嘅黑人大大幅咁掛喺餐廳呀
班黃衛兵仲喺度教返我人血饅頭點解,心諗
d共產黨想我地批鬥黃店 自己人打自己人
唔好中計
你睇你呢個comment幾多負皮就知又講中班黃衛兵唔啱聽嘅point
你呢啲垃圾個腦得要亂搞紀念同唔搞紀念兩樣野
搵返個腦諗下點適當地非娛樂膠化搞紀念唔得既
大佬啊,文宣印佢地係為左叫香港人唔好忘記曾經有人為左我地受傷同犧牲,依家間野係拎佢地黎搵食喎.
我就死都唔會去食嫁啦,
就算佢幾黃,捐更多既錢,
叫我點對住D犧牲左既手足打邊爐啊......
應該開返間天安門all day breakfast,推出坦克碌豬漢堡排
屌你睇撚住呢幅野大魚大肉?無撚野呀?
行撚開啦P牌狗,甩左P先講嘢啦
幾撚開心
會用腦就唔係黃衛兵
有時間批鬥自己人,不如同佢講改善方法
開post無人理就返屋企自己寫日記算啦,跌落地仲要𢲡返渣沙,知唔知醜?
你唔講都唔知有呢間黃店

搵日帶埋fd去支持吓
唔覺有咩問題
周梓樂的確係抗爭既一部份,拎黎做art work有咩問題

呢樣唔加得果樣唔做得咁黃色經濟圈攪黎做乜
繼續批鬥啦yellow nazi
唔覺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞