屌 點撚解呢間「黃店」唔係食緊人血饅頭

1356 回覆
148 Like 1051 Dislike
如果覺得黃店唔好,應該加入黃店改變
全民勇武 ?

夠膽!
真係好噁心 有陳彥琳同周梓樂
點食飯呀
又要鬥黃
又要苦行
最撚好食個飯
每啖飯都要喊撚哂眼屎出黎
全民做勾踐
復國有望呀
笑撚左 去食得好開心個d人應該會係藍屍多d喎 好野 d曱甴死哂 嗌碟肥牛慶祝下先!
仲衰過懷念爺爺
識唔識分場合, 真係做多左
真係呢個post嘅清泉
有問題係應該提出同埋指正,大家同路人唔使一開波就屌老母話人地食人血
駁唔到
文宣唔會有死者肖像?你未去過連儂牆?點定義文宣定消費

咁不如上面又屌人用手足相又屌人播榮光嘅
比下意見點樣先叫做黃得黎又唔over又唔食人血饅頭啦
好撚好笑,少文宣又屌人唔夠黃,偽黃,多文宣又屌人人血饅頭,抗爭嘉年華兒登仔真係難服侍
攞D死人擺鋪面 黎賺錢
有無問過人地父母?
人血饅頭唔係拎嚟食唔通揼落垃圾桶
又屌自己友 你咁樣講 好多黃店有整到時間線比大家食緊都可以睇返呢一年發生過咩事 咁你又食得落?人地又唔係消費緊兩位義士 咁都好拎出嚟屌
食人血饅頭嘅鋪真係仲仆街過藍店

大佬 呢個所謂"theme" 係無數市民同手足用血與汗創造出來嘅 無論你咩理念都好 都唔應該攞呢個theme來幫自己餐廳讚錢 除非你話呢間店扣除所有開支後 所有營利係捐去星火/攬炒基金
觀塘呢間偽黃就一定,由好早開始已經鬧後生仔搞事
到見黃圈成熟有錢搵就扮哂野

啲人講極都唔撚聽
利:細細個已經有食
我會開心,同埋期望有人批鬥藍店同共產黨
真係over咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞