屌 點撚解呢間「黃店」唔係食緊人血饅頭

1356 回覆
148 Like 1051 Dislike
用抗爭黎做主題...做多左...
原來屌鳩人消費死者都係鬥黃👌
偽黃暫時由得佢囉 先壯大己方聲勢 做死藍紅店先唔好咩
共產黨一開始都係玩統戰先 唔會一黎就講根正苗紅住啦
我覺得店主係有心
但做得over左啫,大家唔好屌咁甘
仆街死啦去 五你老母
大哥你做bino 舖 食物先係主菜 政見只不過係加成,好似bob叔個啲都唔係將黃變做自己selling point 。宜係佢成個branding就係抗爭主題餐廳 仲唔係食緊饅頭 你話要支持手足係門口放個箱叫人捐錢俾612已經夠晒,如果你食飯見唔到文宣就會唔記得要做正經野就你有問題,咁不如算啦仲搞乜鳩

利申 我係5毛分化撚熱狗
不分藍黃 食火鍋就應該死全家
唔割!
洗唔撚洗同你彙報呀
算啦 不如大家focus番去行動同做任務?
黃店有周梓樂同陳彥霖都要屌?
我真係屌撚柒你老母 係街祭祀佢兩個就比狗逗,依家黃店有畫紀念佢兩個比你屌佢食人血饅頭?成間鋪pepe連豬連狗好無呀,出面貼連儂牆已經比狗逗,貼入黎黃店都唔比,係咪要無人記得佢地你先食得落飯呀,你唔中意你咪撚去食囉,間鋪又唔係出賣手足,間鋪有文宣根本係其中一樣最重要既野,我其中一樣比錢食黃店既原因就係想大家都記得發生過咩事,唔該大家想鬧黃店都用番成個香港群體去諗,唔好諗你自己食唔食得落飯
開名啦唔想幫襯
其實接受程度就因人而異,如果樓主你覺得over咗咪唔好支持佢囉
擺得poster 做咁揚就點都係食人血饅頭
不過食還食唔緊要,食到太核突
用身故同路人做gimmick 真係肉鳩酸
樓主點睇都係五毛喇
唔明抗爭出咁多周邊產品做乜鳩
自己手作仔都算
有堆人擺明發國難財
會唔會見到64/ blm出哂鎖匙扣毛公仔?
不如喺迪士尼隔黎開個抗爭主題公園,可能更加好賺
我覺得有心既咪果餐食得沉默d囉

店主貼入面果幅野會賺多左錢?
樓主憑咩話人食人血饅頭

蝕錢又你有份? 收啼啦on9樓豬
去食飯唔好諗自己食唔食得落飯
好偉大呀
係。好平行時空feel.
星期日有人俾人拉俾人打到成面血。
星期一大部分人照常返工再上網買抗爭產品。仲有kol介紹。
心諗一句做乜鳩。

成日鳩叫時代革命。
我真係未見過真正革命會有紀念品賣。
哲古華拉都唔會賣哲古華拉tee啦下話?
老細肯定唔係抗爭者
煲底咁神聖嘅目標
拎黎做店名

等於有無人拎真神阿拉/ 耶穌/ 上帝/聖經做店名一樣

至於幅牆係無美感
同抗爭女神個排板差好遠
但問題唔大

至於啲其他裝飾
真係做多左

你幾時見龍門有啲咁嘅野
黃店唔係你搞到天花龍鳳就係
係個心

不過,有唯利是圖嘅商人跳過黎
都唔應該拒人千里之外
好食咪去囉
呢間野未改名前又難食又貴 成餐飯我覺得好消費成個活動 連碟牛肉上面都插支香港加油旗仔 重點係員工態度勁能西
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞