屌 點撚解呢間「黃店」唔係食緊人血饅頭

1356 回覆
148 Like 1051 Dislike
是但啦屌!又批鬥
原來而家連食人血饅頭都唔俾人屌,咁梁義士跳樓機、新屋嶺密室逃脫、831 鬼屋、理大攻城 War game 都冇問題啦!
過主啦屌你老母,你憑咩定義真黃,你同共產黨定義「愛國」有乜撚嘢分別,你只係一隻未掌權嘅共狗
d圖表面好似整得好好
但其實勁唔清楚
懷疑整果個人無讀過書
我覺得間鋪出發點係好
係張wallpaper都幾唔尊重下
但係老細應該真係落重本整間嘢(我估
返去寫日記啦
你岩,失去左咁多手足
仲有心情大魚大肉
仲有可以靠呢樣黎抽水
理得佢係咪黃,
呢樣野點都接受唔到
各位手足 去其他黃店啦
我屌你老母啦分化撚,唔去怪責做錯嘢嗰個反而去屌鳩指出問題嘅人,同支共有乜分別?仲有,九百幾個留言點撚樣逐個覆?唔洗做嘢?
五毛POST拉
為左福牆就大造文章
同港共為左立法會玻璃而大造文章一樣

都是浪費時間
果個係gear噏既圖 講既野幾有用 但今次呢個唔係人血饅頭囉 而係消費手足 佢擺係呢度就唔岩用
痴埋堆警甴到, 唔講以為藍店放緊佢地啲英雄埋牆
融入生活但唔等於可以發死人財 兩樣野黎
又唔見全個圈貼死人相出黎搵錢。
我覺得呢個係尊重問題多過黃藍/經濟圈
屌幅壁畫漁一個陣夠又放啦,又唔見你哋屌
講緊唔好好似龍門咁做太多
有好多人撐喎 你會比人ban
重點係啲人當呢到係打卡位
一堆文宣圖 同 打卡位真係有分別
可能好多文宣都叫我地唔好忘記死傷者
但over size就會變左打卡位
唔係話要屌邊個鬥黃定乜野
不過我覺得如果係貼其他會好睇好多
例如 人海救護車 獅子山人鏈
大把好睇既畫面又唔會踩任何一條界線先啦
遲下可能有公司印手兄大頭做TEE

屌你老母咁都唔叫人血 咩先叫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞