屌 點撚解呢間「黃店」唔係食緊人血饅頭

1356 回覆
148 Like 1051 Dislike
為左黃店犧牲唔食樂食藍店都好偉大
甩P未呀P牌狗
認同,樓主將佢自己唔想見既野放到大一大,好痴線
冇問題,有時間不如批鬥藍店
其實樓豬想定人地係咪真係有食人血饅頭最好就係搜下證睇吓間野會唔會有做其他支持人嘅嘢
嘩 有周梓樂同陳彥琳 好噁心呀
點食飯呀
去過幾間都有類似,老老實實唔係專登睇又唔係好覺畫緊咩,不過去過一間係咁播抗爭歌真係播到毛骨悚然,完全無胃口
連登仲有人開post 賣抗爭啤牌仲賣貴左一般價,真係一路紀念同路人點死一路笑住鋤dee ,好撚有feel 呀
不如出埋抗爭condom 扑住野紀念運動啦
其實熱狗激進到同五毛不謀而合

只係佢地以為自己好重要

通常熱狗都自己感覺行先
唔覺得有咩問題
真係難服侍
抗到成間主題餐廳咁
大家睇睇
因人廢言亦係熱狗明顯特徵
好簡單,你出去貼陳彥琳張相,你過到兩星期再返黎開post
而家鬥黃呀ma
你知唔知疫情令好多黃店做唔住?
特別係打邊爐呢一類
你個比喻錯曬
首先 我唔係搞革命嘅人
當然唔會對孫中山有感情

聽到周同學去逝個新聞個時我喊爆
因為佢地係我地手足
望到兩個去逝嘅手足
食飯都無心情

利申:同男友食飯時唔比佢講政治新聞
因為一聽到啲壞消息真心無心情食飯
樓主你呢招唔會work

我唔理餐廳點黃法,總之黃圈越做越大就係好事

同係咪人血饅頭無關

擺脫支那控制既經濟圈先有bargaining power
我食左乜撚嘢人血饅頭呀,吓吓都pm當事人,不如你pm共產黨,唔好上街搞事啦,醜陋的中國人就係你呢啲,乜都家醜不可外揚,「哎呀,唔好搞大件事啦,閂埋門四四六六拆掂佢啦」
黃絲:黃店就大撚晒 唔使尊重死咗嘅手足
P牌狗死開啦
好似中意光環浪漫多過真係目標達到。
一班垃圾走出嚟為威/呃錢。特別係FA。
明明太平盛世果陣只係一碌廢柴。但係就借個運動扮重要,呃人讚呃西屌呃文具呃助養。
好老實我憎呢啲多過藍絲。起碼人地真小人。
贊成樓豬
D黃店間間根本就係食人血饅頭
佢地612 721 831 有冇出過黎 點撚知
出黎幾多個鐘 有冇mark record
點撚知係咪出黎兩個鐘返去睇直播當參與
初一十五有冇齋戒 悼念義士
買料有冇用中國供應商
有冇唔用水喉水依d支那東江水
洗碗都用evian 歐洲水
做漏一樣都一定係假黃店
食人血饅頭
屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞