[#Mon#Monitor] 電腦螢幕集中討論#44

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
因為我用緊個MON既喇叭出聲 如果咁會唔會易壞
唔會

佢幾時壞都係睇彩數
收到
降特效推
可以一戰
香港冇咁平
啱啱試用 usb-c 線駁 ipad pro,播 itunes 啲 4k 片
試播你的名字,係 ipad pro 揀咗 allow display mode change 後個 mon 都識自動跳 HDR mode
但 HDR mode 成套戲啲色水有啲淡,同埋有啲陽光普照嘅畫面,HDR 下無 SDR 咁靚。不過試第二套 spiderman into the spiderverse 就好似好啲
想問下你地會唔會都有呢啲經驗,HDR content 開 HDR 都未必好睇咗 利申 ew3270u
動畫HDR似乎冇用
試過你的名字同天氣之子 唔掂既
幾年前既750 ti 有咩選擇想換個24/27吋
本身隻mon點
買咗xg279q
今日可以試
之前未用過 support HDR 嘅 mon / 電視,以為 HDR content 開 HDR 實無死啦,依家好似發現唔係咁 如果要 SDR / HDR 輪流試睇下邊個好睇啲都幾煩
不過都可能係 ew3270u 個 HDR 太廢
想請問下大家有無mon可以做到好似iMac咁自動調較亮度
有的
benq ew3270, 3280?
日本動畫HDR應該未掌握好
利申用PA32UC同OLED TV播
想問下大家有無邊款mon既墊高器好介紹
我拎咗兩個 ipad 盒墊住
睇完大家review 決定揀隻好d FI27Q-P
是咪上price.com搵邊度抵屌?
faroll
Faroll要砌機先有優惠?
van 仔推過果隻 j5create 出果款?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞