[#Mon#Monitor] 電腦螢幕集中討論#44

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
咁多人想出LG
LG果部有咩特別

第一款平民價4K144 panel
都要799usd喎
同XG27UQ 一樣
eve 果部好似話6百鎂左右就有, 唔知真唔真
我寧願買返大路牌子
dell mon點買先平
個個都話買到平過官網/price.com個價
官網online sales
1200-1700 budget
24”-27” 文書睇戲用 有冇推薦
有無巴打有用MADVR可以SHARE個SETTING出來
自己整完睇YOUTUBE片升完頻變4K仲模過直接係YOUTUBE睇
夜d share
睇到有網寫29/7出
出到貨先算...
之前 crowd fund 左部2in1.. delay 左年半

間野藍到喊,話自己係北歐公司,但個forum完全係限制言論自由
有人屌部2in1delay好耐,收到貨後有問題,結果比人del post

貼武漢肺炎個出處會被 ban ac
竟然 咁仲有哂4k144好
想買隻 4K 43"既mon, 見LG 同Dell都有出

點簡好
Thanks
想問用緊u2720q巴打,平時用開咩mode,對比同光度教幾多

由2718q換左2720q覺得暗左
windows hdr關左
用緊standard mode,用電影mode好似好黃
冇買Philips 嗰個43吋,頂唔順啲鬼影。
到最後買咗LG 43un700-b。
edge viewing 其實都係幾好。部機比想像中光好多。
真人

高質1080P片可以set埋呢到

動畫

NGU Anti-Alias同NGU Sharp
我睇唔出有咩分別
NGU Sharp仲細食D
thanks 廿絲
行完腦場本身想買acer vg272up
有計完之後發覺間房唔夠位擺....
有冇巴打推介24inch IPS 1440P 加144HZ既mon
執位較快
vg259q
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞