[校園純愛]《有一種鍾意,係我鍾意你鍾意我。》/《初戀2000天》

1001 回覆
144 Like 3 Dislike
睇緊架仲 正皮咗
同是天涯淪落人
啲P牌讀者計唔計
咁我呢
連仔講大話 佢明明話連續3個月就會甩 結果依家仲有
加速
太古廣場有溜冰場架咩
定係想講太古城中心
唔好啦冇得正皮兩次
佢地一齊咗好多年
我就唔知道女朋友有幾清楚男朋友另一面
但個女朋友往往都會show男朋友好ge一面畀人睇 又無乜對人怨

不過 印象中女朋友中學嗰陣對女神有戒心 亦都因為女神而暴走過

所以其實應該心入面都有個大概

點解d女仔要忍
我晨早正評咗啦
無第二個account再畀多次呀!

太古廣場,是Jessie的童年回憶。

小時候,母親不時都會帶她來這裏看電影的早場,為的就是節省那足以吃一頓下午茶的幾十塊。而每次完場經過溜冰場,Jessie都會被溜冰場那些展翅飛舞的人吸引,哀求母親帶她去溜冰。

樓豬你係咪記錯咗太古城二期個溜冰場,當咗係太古廣場呀?
就算唔理撩唔撩女仔
點解應承完人又唔做先
做唔到就唔好應承啦
而家係呃人嗰個有問題
唔係信嗰個有問題
難過總比分手更好啊
講得好好好啱
但人多多少少有d嘢應承咗做唔到 唔係因為有心欺騙 而係因為高估自己
絲打做乜憎曬所有男人咁
一次係咁可能係高估自己,兩次係咁可能仲係高估自己
咁三 四 五 六次呢?
講大話嘅行為都有,唔通係冇心欺騙?
我冇憎曬所有男人嘅,唔信姐
世界本來就係有好人亦有壞人 唯有帶眼識人 何必以偏概全

你到底識咗d咩男人搞到咁灰
想睇
我唸應該俾人呃過先會咁啫 我都曾經被呃過 就算下一次拍拖都唔會再咁信任佢 與其話係信任 倒不如話係冇以前咁上心 因為佢要出軌既話你都控制唔到架啦 我已經懶得理
我認同你既觀點 真係唯有帶眼識人更加小心 我唸有經驗既巴絲都唔會再咁輕易托付真心架啦

唔好唸住自己可以改變對方 講開大話佢都係會繼續講 信口開河係有鋪癮 咁倒不如止蝕離場 帶眼識人搵果個
點解男人咁鐘意講大話?
咁一個覺得男朋友好誠實嘅女仔 係咪一個on9閪??
咁你應該問佢地

絲打角度覺得佢地講大話一係就係怕麻煩唔想解釋 一係就係天生既大話精 你問個大話精點解咁鐘意講大話有乜意思?

我見James係文到成日約Hannah應該係怕Jessie唔開心先唔講 但再睇埋之前佢同Kay一齊 三番四次咁欺騙Jessie 就發現James係名副其實既賤男 根本唔使幫佢兜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞