(Armchannel靜音疑似老屈前同事性騷擾) 啱青奴 Pomato 討論 (3)

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
係ig睇都得呀
有了
有D咁嘅樹
支持Blue
點解微電影要過5k like 想拍咪拍囉 你爛尾咪仲衰 有啲之後睇返既人心諗做乜9 呢個channel拍野冇下集

依家fb咁多政治post 啲人隨時係咁掃 同埋係街又未必睇 掃過左你條片就唔會再出現 你靠fb個like就死啦

最重要係youtube like又唔計 個個睇完仲得閒撳入fb咩
Push
我都認同 其實拍得都預左會繼續出 咁不如直接比個限期大家投票
呢個大家真係要支持下
人地小薯茄啲片幾萬views已經5-6k個like
Armchannel平均幾十萬views先2-3k like
觀眾睇片習慣唔同
唔係魚仔咩
有時候真係唔記得like尤其條片太精彩真係唔記得
真係要佢地埋尾提一提先醒起要like
入fb like下好辛苦你咩
今日vectra條片悶到
我只係想指出佢咁在意fb like係on9
首事實上好多人都少用fb
就算係在意like 點解唔計youtube 個度都有3k
柔柔同阿呆本身都係玩玩下feel
係拍套微電影入戲先一齊
我又唔覺得有咩介意
Ok啦 起碼有內容
你見所有片都冇佢地兩個同鏡都知應該唔會啦
連果隻卧底game 都換左角
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞