(Armchannel靜音疑似老屈前同事性騷擾) 啱青奴 Pomato 討論 (3)

1001 回覆
7 Like 7 Dislike

以你所講
即係男方打完人
唔肯跟之前講好左 夠期出黎交代
女方忍夠 先發生今次事件?
條女前言不對後語wor
佢講到分手之後先識mk就知佢講嘅嘢唔洗再理
程人富阿j童童like左陳麗柔ig post
明明johnny depp 就係例子 咁多人照屌左先
貴圈真亂老闆做壞規矩嘅回力鏢
成個channel佢同蝦叔嘅片最好睇 不過其他都唔差 希望捱過呢一關啦
無wtsapp不過係酒吧摸左幾個月
啲語言藝術同港共話無係poly拉first aid一樣 無係poly入面拉 根本入唔到去就已經係poly出面拉哂
條女應該有妄想症
俾人打完 咁快有心情拍拖
挽你老母咩
追完Post

1. 1月就去Galaxy打卡幫人宣傳,但係話到2個月前為止都未有新男友電話同WhatsApp
https://www.instagram.com/p/B7VKegFgIM5/?igshid=1nt7pxcy5qlw3

2. 報稱4月13號被前男友打到重傷但係4月16號仍然透過個人YouTube Channel Upload兩個人放閃嘅Video,不斷回覆放閃嘅Comment
https://youtu.be/0EoouyPw9NY

3. 新男友聲稱5個月前認識女方,但喺對方分手之後先「深入了解」;另一方面話知道女方陰影好大,但當時唔即時報警,甚至到琴晚都唔報警,而只係喺IG指罵前男友
[url]https://www.instagram.com/p/CBdn-9Hp4Bf/?igshid=1fzp34or41ewh
[/url]

上面好多人都講咗,如果我係受害者,4月13號被另一半打到重傷,先勿論會唔會報警,但一定唔會重有心情Upload條放閃片上自己YouTube Channel囉

又,新男友話對方一齊時無Flirt對方、無派帽畀前男友,而係等分咗手先開始同女方「深入了解」⋯
好奇一問,得嗰個零月時間可以點樣「深入了解」完再咁快一齊?
就算當真係講得通,但係女方喺4月16號重喺私人YouTube放緊閃嘅時候,2個月內咁快搭上另一個男人,重講到已經互相了解得好深入⋯你當公眾係三歲細路呀?
如果咁快可以同另一個男人投入另一段關係,咁你本身對上一段關係用情都唔係好深姐?

我唔係擁護阿呆,但係自從肥仔減肥條片開始,我就一直對呢個女人嘅誠信好有疑問,佢講嘅所有說話我都只會相信2成
3. 新男友聲稱5個月前認識女方,但喺對方分手之後先「深入了解」;另一方面話知道女方陰影好大,但當時唔即時報警,甚至到琴晚都唔報警,而只係喺IG指罵前男友

呢個好笑
屌佢啦都已經放哂上網要開人波
唔通狗屋有working hour嘅咩 仲等
有料就即刻去報啦

講到有cctv又剩咁
「如果」真係有
肥仔/高層就一定會睇咩事
有打女人都攬就真係gg得喇
會唔會冒咁大風險留住一個俾cctv影到打女人嘅男人
再講 肥仔講到陳麗柔聲稱自己被locked
加雙方都堅稱只係拉扯
其實可以自己私底下搞撚掂
所以結論係 條on9星際男想搞大件事
啱channel扣50 阿呆扣50分
但陳麗柔同星際男會扣100分
都唔明啲老mk個腦諗乜鳩 好地地唔得嘅
分析得好好

大佬有睇arm channel 片個d都知肥仔係個認真均真 成熟ge人

佢都講左話以為之前有共識咁解決左

點解仲要無風起浪係為咩呢?

好老實講 我唔算係arm channel fans 但真心唔想作地玩完

好地地搵番肥仔同蝦條哥做主打咪好囉 d女人真係麻撚煩 間公司前前後後都有d女員工搞搞陣
已經少左咁多廣告 armubuy又搞唔起
陳麗柔自己有路數走之前
比佢條mk仔搞到公司咁
如果13號俾人打16號仲出閃片
就算較左時間出 都無野咁繼續回閃既留言
同mk仔前言不對後語
肥仔post意思係而家係女方唔傾?
睇完d相如果真係打到咁無理由仲留roy
Ban姐米媽仲其他人之後仲可以同roy笑笑口拍野?
成件事好難信陳麗柔同條mk仔講既野
真相已浮現
條片真係點講都唔通
老mk搵埋自己啲mk去未審先判,人格謀殺人

放上庭度佢哋兩個絕對係不誠實證人,仲要違反邏輯
其實真係有打佢嘅話 條八婆要追究自己報驚咪算 玩公審為啖氣多過要公義 睇條mk個死樣如果係真打女人佢駛撚係到成晚打嘴炮咩 條女咁樣搞佢前公司如果同肥仔無仇口真係好難做得出
自行判斷
又可以block多個channel
呢d位都跟車太貼
佢哋幾個識陳麗柔實撐佢先架啦,就咁睇陳麗柔既post真係好似佢岩撚曬咁
Mk仔以為自己媽有型保護到女朋友
但咁公開對女既真係好?定咁會令自己形象好?
而家搵到咁多唔夾時間既位
識左5個月定2個月有無野佢地兩個自己先知
我自己覺得柔呢個女仔唔簡單
如果自己條女比人打
仲忍到唔郁手
鍾意極有限啦
呢對狗男女結到婚咩
最多咪幾個月貨仔
比人屌厭左就飛架啦
我又見唔到有like嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞