(Armchannel靜音疑似老屈前同事性騷擾) 啱青奴 Pomato 討論 (3)

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
係個到食就唔好係個到屙,但連老細都係個到屙埋
成班等攬炒
呢個係樓豬?
我本身以為柔柔比人帽
見條偽毒成日孖住另一條女,
睇完呢粒花生真係...
一個咁快溝左條女,另一個又咁快溝左另一條仔
其實大家都唔慌好得去邊,辦公室戀情呢家野真係
睇怕柔柔都會走架喇
咁大粒核彈
打和啦Super
快啲上ARMUBUY買花生啦

呀roy打女人咁仆街
natalie.lychan #
事情發展至今,已經兩個多月。對於很多揣測與誤會,一直不回應,是相信公義總會站在正確的一方,只要繼續做好自己就好了。

只是,真相沒有如期大白,事情沒有變得更好。做錯事的一方,只想推卸責任,保護自己形象,甚至開始四處抹黑本人。其實作為一個成年人,承擔自己過錯,很難嗎?

而我自問,對於上一段感情,問心無愧。我沒有出軌,於感情中絕對忠誠,盡心盡力協助對方事業發展,甚至配合對方,妥協於螢光幕前作「上下把」效果,使對方得到更多喜愛。

畢竟曾經相愛過,何必互相傷害?對啊,但你先出手,我都有權保護自己。往日我馴服就似綿羊,今日我不會再害怕你。

以上說話,可能你唔相信我人格,但我用性命擔保,一切屬實。

睇唔出呀呆會打女人
柔柔好慘
如果roy真係有郁手打人
而肥仔呢段時間仲畀佢係咁開live出鏡
唉 呢個channel越黎越難搞
https://youtu.be/0EoouyPw9NY
俾人打完幾日後仲出片做咩
貴圈真亂玩到出大事
唔想啱channel收皮
屌啦 先唔講係咪真係打女人
因為打女人點講都好都係唔啱㗎喇
但成件事由個乜野銀河把口講出黎係柒上加柒
之前先搞完單靜音自肥出黎
而家咁樣俾著我係肥仔都想有咁低調得咁低調處理啦
點個俾半個外人爆出黎 條友係咪想啱channel死快啲
再講 咁樣爆出黎唔代表係維護緊女朋友
真係出咗手嘅話 又咁大陰影黎講
根本一開頭就應該要捉埋一齊去報
而家又唔係搵唔到事主 明明都仲返緊工有幾難搵
傾又好兜口兜面報警又好 要做點都會做到
拖到而家先"話"聽日會去報
陰影越黎越大係呢個男朋友有份做成㗎
再講 佢講到識咗半年 人地分咗手五月先一齊
佢講就講冇野姐 自己梗係咁講㗎喇
但人地分手完極速一齊咗
事前少少感情少少曖昧都冇?我真係唔撚信喇
真係乜都冇就分手極速一齊個啲叫playboy playgirl

唉屌唔好搞咁多野啦
唔撚想啱channel執呀
聽日訓醒再追花生
屌我都想講 個MK仔做乜鳩 無啦啦爆出黎 定係其實係呀柔想爆多?但係佢哋咁樣爆出黎真係冇諗過啱Channel囉屌真係唔撚想啱channel執

我今日睇二五仔睇得好開心㗎嘛
屌做乜鳩
啲風向轉嚟轉去
如果真係有打而CCTV影到 阿呆就肯定唔會咁講喎
華生
大家保持兩秒行車距離 好似metoo咁就唔好
又係喎 4月13打完 4月16 女方仲出片?
唔係話幫阿呆
但話唔定
推下fing開下
失平衡屎忽落地都當係
大家嬲得濟激動得濟大力咗
情緒又上腦嘅話
感覺上覺得有人出手打人係唔奇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞