(Armchannel靜音疑似老屈前同事性騷擾) 啱青奴 Pomato 討論 (3)

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
話說ah gi男朋友係邊個?
上個post 有
藍絲未婚夫
新片有許靜陰
即時唔想睇
乜無人覺得仲民同陳麗柔一齊緊
係咪roy
分左手同邊個拍拖都得啦
搶人哋條仔比綠帽條仔
搶人男朋友比帽條仔戴
之前二選一ah gi話咗政見不合會決裂喎
人大咗一定咩朋友都會有啦 social吓就一定係藍講唔過去
點睇得出
真 佢出聲已經唔想睇
啲題目好無聊全部都係撞既,你搵啲集體回憶都好呀
聽到佢把聲我又dislike左
同埋最近D綜藝片搞唔掂
許靜音你mon到po嘅話求下你咪撚再出聲
聽到你把聲就燥,搞到我次次都dislike
還返個armchannel比我地啦大佬
呢個game其實可以做得好啲

1. 分組就冇理由俾兩組share題示 唔係比賽黎做乜

2. 啲提示唔洗俾咁多個 贏左就俾一兩個但要具體啲 等二五仔有incentive阻住大家贏 你見佢地兩個都冇阻過人贏咁濟

3. 錢罰太重手 真係搵你玩埋佢 擺2張500落1個人度跟住再x2 x3 咁就過六千蚊 啲懲罰+100/200夠啦
Push
肥仔都話搞掂左件事 同兩個當事人傾左 又冇再live 少左出鏡 成班人仲提黎做乜9 肥仔炒左佢又要搵過個hold game同幕後 呢個結果可能已經係對armchannel影響最細

利申:有份鬧9佢
被人夾硬罰咁撚多錢,比着我係蝦叔都笑唔出啦屌
上次就令人無意慾放多啲錢,今次就夾硬逼人畀多5嚿水
想上集兩個苦主收返啲錢都唔撚係咁罰啦
重有明明話隊友提水就作廢,但係第一條陳麗柔提葉芊蕙又唔Foul
屌你老味許噪音
蝦叔係真嬲定扮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞