(Armchannel靜音疑似老屈前同事性騷擾) 啱青奴 Pomato 討論 (3)

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
好似除咗童童同麗英 大部份幕前幕後都係浸大電影
https://www.youtube.com/watch?v=rN2pKZqp4yM

許靜音又死都要出聲啦
你真係好威威,唔見樣都死要出聲
知你想紅啦

好心你啦,你真係好噁心
好似無以前咁似翠如

不過依然咁靚
小薯茄條新片笑到仆街party game冇得輸
記得有一次睇直播食榴連 靜音伸長隻手遞埋比肥仔話呢度有呢度有 起碼維持左十秒 肥仔都無理過佢 果下已經覺得有啲唔妥
真? 幾時架?
好想睇
佢成個人都真係柒架喎
https://youtu.be/tuTfOG5ZwF0
56:30-57:00
58:30又嘈住講唔到野
哇,肥仔明顯好嬲但忍住條氣,有咩理由人地做直播你仲係幕後係咁講野,真係好唔專業
仲要好心三個靚女係度佢就唔好衝出黎柒啦
個肥婆真係唔識㗎wor
由頭笑到落尾
扮奇行種 喪屍勁似 笑到癲
佢一向都係行on99蠢鈍路線喎
其實我覺得想紅唔係咁樣 係arm channel 大把人版比你睇 舊至蝦叔 新至ah gi jackie 佢地都唔會好似你咁 成日借啲意想攝鏡 明明做緊幕後都仲要出把死人聲 想點姐 如果你係有料 肥仔都唔會雪左你啦 唔會係直播黑你面
一所以唔該你望下人地係背後付出左幾多先啦 想紅係要好好準備自己 等機會黎再好好發揮 咁先有機會紅 講真如果你再係啲片出埋把死人聲 我諗會有好多人即刻熄左啲片 所以如果你係想arm channel 好嘅 唔該麻煩你專心做好個幕後佢 唔好出聲 唔好上鏡 多謝合作
PS 我個人覺得佢係arm channel 最冇觀眾緣 最多負皮嘅一個 樣又唔係靚 把聲又難聽
佢把老牛聲真係好撚難聽
想八下呆偷食係公司邊個
柔柔咁靚女都要偷食?
岩岩果集私了,阿波做主持又做camman講野都仲少過佢
睇咁耐youtube真係未見過唔出鏡既人咁撚多野講,你想講野就睇下肥仔肯唔肯開個節目比你,咁樣都方便觀眾skip左果條片佢
搞唔撚掂,許噪音你真係好撚嘈,講嘢又唔撚係有趣
收一收皮啦屌
今日冇新片嘅
有 但中左版權 出左幾秒 就被下左架
https://www.facebook.com/ArmChannelTV/videos/336275930695100/

跪求各位大大 快啲去投個票 聽日截止 小妹唔想佢爛尾 感激 🙇🏿‍♀️🙇🏿‍♀️🙇🏿‍♀️
被Facebook cat咗做政治片,所以推得無咁勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞