(Armchannel靜音疑似老屈前同事性騷擾) 啱青奴 Pomato 討論 (3)

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
本身都好地地 越整越9 簡簡單單估邊個二五仔咪得 提示唔准share 唔好咁明顯 同埋唔好俾觀眾知 一齊估
本身好鍾意睇armchannel綜藝玩game
但今集真係睇到成頭問號
根本唔係一個game黎
所有野都係melody帶住曬
Ah Gi講埋波 真係無得頂
我都係

睇完反而好感度up
7萬views都叫少

睇嚟大家都對小薯茄期望高過ArmChannel 好多
咁垃圾嘅玩法都可以比靜音諗到
小薯茄D view 數又真係普遍多過arm channel 但係arm channel 規模大好多
搵得armchannel落廣告唔駛諗啦
How to join
有無人發現呢2集二五仔唔連戲
Vectra上集無鬚,但係今集成臉鬚
雖然25 仔呢集最尾有d 99 地,但見到蝦條贏睇到自己都開心
dllm Jackie 好慘
呢啲咁情況其實真係好難講
可以係間鋪嘅店員/店長決定
不過理得佢藍定黃
你話走去佢門口跪求佢落廣告就話姐
落得廣告俾得錢armchannel咪由佢
有懷疑最多唔幫襯 反正錢已袋
全能到仆街
山齊士
咁姐係玩鳩jackie?
最尾以包剪揼去完成,我真係笑左。
可唔可以唔好甘是但呢?
你玩畫鬼腳我都無甘不滿……
同埋反正中東佬俾人掉走左,其實可以俾秘密任務佢去搵清泉出來番生都好……
浪費了個設定,睇多D韓國宗藝啦!
kate姐個頭做乜鳩
今集個bug反映出準備不足

你都知3個人一組 是但一邊贏都理應有3個提示
唔應該會有唔夠提示 玩完一大餐用包剪揼嚟分勝負

其次獨吞冇風險 共享冇著數 冇理由唔揀獨吞

再者最後蝦叔個提示太明顯 唔應該俾QR code
直接睇答案
咁多集二五仔set rules set得唔好個問題依然係到
集集都比人屌仲好意思話自己有修動
講緊你啊許靜音
喺kate姐 ig 個post入面,蝦條d現任,前度,緋聞女友一次過出晒嚟留言
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞