(Armchannel靜音疑似老屈前同事性騷擾) 啱青奴 Pomato 討論 (3)

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
可能仲係舊片呢…綜藝通常都剪成兩個星期先出街
有聲
感覺個八婆玩綜藝成日偏幫女同事
同埋睇返佢入職一個月個陣既片已經好鐘意zip鏡 但明明唔關佢事
你度綜藝唔差但要諗下點搞好佢
多得呢條八婆
我愈嚟愈唔想睇Arm Channel啲片
其實啊呆同靜音唱歌真係好撚難聽,
音樂玩得叻唔代表唱歌好,
都係返做幕後啦
唔好唔差咁
即係聽幾多次你都唔會記得佢唱歌把聲
Er........ 麻麻地
真係麻麻 無氣無力咁

第二個就係麗英 佢唱歌其實都只係不過不失 但係俾人捧到上天
麗英唱日文歌先正 廣東話唔夠power
諗起佢同tim個銀河修理員cover 升唔知幾多個八度
其實麗英唱歌唔好聽
成日都好似吊(鍊)撚住喉嚨唱咁
令人聽得好唔舒服
算啦連登有幾多識唱歌
利申:學咗好耐
我會用有特色去形容麗英
至於阿呆就不予置評
靜音就好撚難聽,基本功一定係最差果個
識技巧識用聲同把聲靚唔係唔識分吖?
你不如去小薯茄channel
check下佢地最多人睇既十段片
你再講邊個carry小薯茄啦
好似全部都係讀演藝出生?
view 數不及廣告
邊有ching你咁把炮返去聽concert啦
不如真係考慮下唔好再一日一片再加live啦
如果想keep住d觀眾每日都見到你地,不如考慮改做1,3,5出片2,4,6 live 或者星期六日先live?
如果太密的話quality又差左,大家又忙左困身左,其實反而未必係好事
我其實好鍾意以前大家都諗下唔同題材唔同單元咁出片,到依家反而與真係有d悶
如果拍返拍拖系列的話,我估一星期一片大家都會願意等
太密的話真係會疲勞架,無論演員定係觀眾

利申先我最愛係blueeeee
麻煩大家subscribe埋佢條channel啦,依家先得兩千幾人咋,雖然佢好似都未知自己想做咩咁,但大家一齊俾定d支持佢啦
https://www.youtube.com/channel/UCycui-dLdnwvH5ZhKaghvqQ
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞