(Armchannel靜音疑似老屈前同事性騷擾) 啱青奴 Pomato 討論 (3)

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
肥仔真係慘
本身公司都走緊下波,仲要比感情糾紛影響
依家仲比個外人mk 仔玩大佢
陳麗柔夾埋條MK 仔。 set armchannel snooker。呢D咪養狼狗咬心口
晨早鋪定哂後路比自己走
再一野ko舊主
蝦條哥同blue好襯 想睇佢地拍片放閃

點擊率實爆
啲人重點係都要放係柔柔出軌
呀Roy無做過任何野就唔洗比肥仔雪成個月啦
咁講 雙邊有爭執
收埋哂兩邊
話係雪又好 想佢地+件事冷靜返又好
都係正常做法
又唔一定有出手打人先要雪嘅
蝦條哥其實同邊個都襯架啦
鐘意佢同kate姐多D
似係真,阿Blue 個channel D 片蝦叔幫手拍,而Blue ig/YouTube channel 由年頭起,成日會like提起蝦叔既留言,有人問蝦叔係咪佢男朋友,Blue 一係唔答,一係答D曖昧野,仲有次蝦叔留言之後Blue 答係你鍾意既性格。又有晚肥仔同阿Gi live,講起同有錢既另一半拍拖,都有暗示佢地識既人之中,有另一半係有錢。不過有次阿波做live,有打比阿Blue 問佢男朋友咩樣,阿Blue 淨係答左句你見過架,係未公開定真係唔係蝦叔就真係唔知。
拍拖系列兩條友係度講黃色笑話
收收埋埋都好既 佢地開心咪得
好過依家比人講緊果pair
不過蝦叔同kate真係好襯 韓國都去埋 睇哂佢地之前d live 玩酒game果到其實都知收收皮
屌啦星 岩岩睇番正撚到

蝦條:男仔搵窿係在行d
其實女出面大把,過到呢關,以後簽人寫合約要帶曬頭盔保障公司利益先,咁玩法間公司行唔到
靜音終於可以抖下
Kate姐感覺好假扮傻 似係要對方付出多d
Blue就自然d 睇佢同自肥段片睇得出佢有自己諗法
同佢一齊應該幾開心既
阿Blue 份人感覺上真D,佢貴婦feel 但都成日係鏡頭面前爆粗同講咸濕野
工作還工作 邊有得話比人打完 就唔放片
人地有KOL約 幾時出片係公司決左
佢放私人Channel
Arm Channel無架工作
就算真係有郁手 完全係情侶糾紛 自己私下解決啦 拉肥仔同公司落水真係仆街 雪又雪左呀roy 公司仲可以點做

條女仲要夾埋個mk玩大 仲話要報警 就算瘀傷係真 都係推撞 你話攞把刀捅9你就報警姐 肥仔以前擺到明捧你 一野ko返佢

咁大個人呢啲兒女私情自己解決啦 咪撚攞出黎講 等公眾做判官
阿roy琴晚先同fish係arm channel大台開live唱歌講綠帽
咁都叫雪左咩
係咪得我覺得啲傷痕係女方同老MK夾手整出嚟/啲相唔係佢本人
上面有人post左肥仔ig 話大家傾好左內部懲罰roy 事實上佢都消失左一排

當然可以炒左佢 但事實上呢件事係情侶糾紛 完全唔關肥仔事 佢唔想咁冇左2個人都情有可緣 你係上司 2個下屬情侶嗌交你最多你咪做和事佬 炒9人你要賠錢
my only comment is
the wound is not defensive wounds
瞓咗無睇
女方同老MK報咗狗未
之前蝦叔係同阿J食飯嗰條片講過佢想高調做事低調做人
所以佢哋應該都係收收埋埋㗎啦
我個fd話見過蝦叔同blue拖手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞