(Armchannel靜音疑似老屈前同事性騷擾) 啱青奴 Pomato 討論 (3)

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
由我角度出發陳麗柔個朵點都花
係差在佢有冇真係俾人打
睇你點定義做打啦
睇ig 見有人講 點解4月13日比人打完4月17日youtube yoga live 見唔到手既傷痕
個傷咁深幾日就可以冇事再者比人打同分手加埋既創傷應該好嚴重,仲可以笑笑口做yoga 我自己整親做運動 痛起上黎都好難一路做一路笑 特別咁多傷痕既時候掂2下都痛。
單方面拳打腳踢
唔係互相拉扯
又唔好口講
陳麗柔都like咗肥仔個post
明明肥仔講啲野都幾明顯對佢比較不利
講漏咗,肥仔個Post話有邀請過女方再返公司解決呢件事,但女方同老MK拒絕咗。
如果係想解決件事、想還女方清白嘅話點解要拒絕?
如果新男友講到女方咁大陰影,點解會由得件事係咁發大?
知唔知咩係「二次傷害」?
而家個感覺係女方同老MK想帶風向到Arm Channel同Roy各扣50分,然後打造女方做受害者加100分,令大眾同情佢之後過幾個月紛紛走去報佢間瑜伽教室Cap水多啲
不過件事隨時會有反效果,反而令女方同老MK各扣200分
對陳麗柔絕對反效果
本身陳麗柔間yoga studio都係靠佢既名氣去吸客架啦,唔通佢飛過走學果一陣會變大師咩
依家個朵臭撚左等執,之後老mk玩厭左之後睇你點
你就心水清
Roy有冇閃卡
有就公開埋
唔信係公司咁撚狼死會冇人出聲
結論女方鳩up多
Unfollow先
依單野明眼人都唔信陳小姐
佢個底真係太花
大佬咁公司片 就算死老頭死老母都要出架啦
好似係自己youtube channel, 唔係arm channel
出當係公司schedule,覆comment唔係啦掛
好難想像一個岩岩比人打完既人仲可以覆到自己蜜運中咁
upload唔緊要
見comment like咪算
做乜仲要扮哂sweet咁覆留言

btw狗屋係咪office hour開工喇
唔知幾點會去報警呢
唔報正契弟呀
蝦條最識玩,阿blue離開 armchannel
唔知關唔關比蝦條溝到手事呢
魚仔唔係有仔架咩
又sp?
屌亂到
一月己經去人地間吧玩啦
扮5月先識🤣🤣🤣
扑左幾多轉都數唔到咁濟
咁有趣既,不過仲未知咩事
點解呀妹會咁差
雖然家姐都麻麻
佢自己個人channel 個人片黎,Armchannel 係冇
有古怪
係咪真
同Kate 襯d
蝦條把口咩女都溝到LA
又有才華
先勿論邊個啱邊個錯 廢事炒車
但仲民狂repost人哋嘅repost真係好mk
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞