(Armchannel靜音疑似老屈前同事性騷擾) 啱青奴 Pomato 討論 (3)

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
要咁講其實全部都係抄死亡無限LOOP啦
之前兩段係抄,但呢段明顯唔係喎
同六毫子果段一樣既得無限loop,呢個概念幾十年前都已經存在啦
抄 定 參考 定 自創 都好
最緊要armchannel真係高質
https://youtu.be/Rg7kCkpdLqQ

Jackie

好似成家都好fum 好羨慕
jackie style 九唔搭八
不過夠on9我鍾意
阿Blue 係咪係蝦條哥IG 插旗
今日又有廣告
最尾個提示,玩9jackie
ban姐黎?
rules 依舊好差 btw有米蝦就睇了
衞訊好似係藍

This
屌 個規則好on9
臨尾咁樣一下就踢爆
其實D 提示淨係比一個人睇根本無意義,最後都係講返出黎,同埋爆Jackie 出黎,兩集玩既野完全無意思 根本應該隻game 應該淨係比贏既人睇提示,再由個個人帶風向,咁先係估
是日重點係個片頭
其實個片頭係邊個諗 d動作拍到好似弱智咁

除左AhGi
每次睇呢個綜藝都火撚滾
猜包剪揼咁求撚其都算,原來成個節目都係玩鳩jackie,呢啲唔叫綜藝,叫整蠱呀屌你老母,有冇諗過玩既人既感受呀
上次就玩鳩蝦叔,今次就玩鳩jackie
又話唔可以共享 最尾又叫人講晒出嚟on99
隻game都on撚9
猜贏包剪揼就6000蚊
都算 本身蝦叔都話估唔到
仲要有QR code開估埋
猜都可以唔係大問題
強如running man都成日用運氣game決定

重點係話唔可以share tips
但又講哂出黎 唔知係玩家自己決定講定點啦
基本上一share出黎就好易會好似米媽咁諗
唯獨冇tips指向jackie
同埋俾埋code scan
咪即係猜贏咗夾走jackie嘅6千蚊
可以自己揀scan 唔scan
scan就夾走一半錢
唔scan都估中可以拎哂 咁都睇得順啲啦
如果唔出qr code都叫做有得玩下
一出qr code簡直直接判jackie輸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞